2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه شکست عشقی بخوری از سرت میپره

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

میخواستم بگم من یک برادر دارم خیلی درگیر خودارضایی شده البته اون خبر نداره من فهمیدم اما فهمیدم و دیدم خیلی دنبال دوست دختره دلم میخواد تو غذاش چیزی بریزم میل جنسی اش کم شه

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فقط باید خودت سرگرم کنی تو خونه تنها نشی رو تخت خیلی نمونی ورزش کنی ...

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

۱۶ سالته 😐میل جنسیت زیاده😑😑

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

میخواستم بگم من یک برادر دارم خیلی درگیر خودارضایی شده البته اون خبر نداره من فهمیدم اما فهمیدم و دی ...

چجوری فهمیدی

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

این مورد ذاتیه نمیشه کمش کرد

بنظرم ربطی ب ذات نداره

میخواستم بگم من یک برادر دارم خیلی درگیر خودارضایی شده البته اون خبر نداره من فهمیدم اما فهمیدم و دی ...

دخترا ضربه میخورن از این روابط 

بهتره به فکر راه چاره دیگه ای باشن

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم