2777
2789
ازین ب بعد توی سالن بخاب تو خوبیت نداره باهم بخابین

خوب چی بگم برای اینکه برم تو حال بخوابم البته اگه پرسیدن من خودم به تخت عاددت دارم مگر اینکه روی مبل بخوابم یک کاری دیگه هم میشه کرد الان داشتم تایپک یک نفر که بود شوهرم خیلی هوس بازه رو میخواندم یکی دیگه گفته بود سعی کن معنویات رو قوی کنی نماز بخوان قران بخوان شوهرت رو هم تشویق کن منم میتونم نماز بخوانم قران این ها رو شروع کنم چند ماه بعدش هم برادرم رو تشویق کنم البتخ جای خنده داره نماز خواندن رو کلهوم فراموش کردم چکار کنم از اینترنت یاد بگیرم به کسی بگم بگه اینهاا؟؟

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب چی بگم برای اینکه برم تو حال بخوابم البته اگه پرسیدن من خودم به تخت عاددت دارم مگر اینکه روی مبل ...

قران خواندنم هم افتضاه است

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب چی بگم برای اینکه برم تو حال بخوابم البته اگه پرسیدن من خودم به تخت عاددت دارم مگر اینکه روی مبل ...

نمیدونم بخدا ولی جالب نیست با داداشت هم اتاقی من بودم جدا میخابیدم