2777
2789
عنوان

شوهرم میگه تو عین مادرت دخترزایی

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 40 پست

میگفتی دو لیاقت بچه نداری 

باید بری صد میلیون خرج کنی واسه آی وی آف تا بفهمی اونایی که بچه ندارن چقد هزینه میکنن

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حرف بدیه دختر زایی!

بگو باعث افتخارمه دختر بزام 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

من بی نهایت سردم . اما بچم پسر شد. ربطی نداره. حالا شوهر من دختر میخواد ولی من بعد پسرم بچه دار نشدم. پسرمم زیاد نمی‌خواد. بمیرم براش همیشه پسرم رو فدای خونواده اش کرده . یه بار بهش گفتم دختر هم بود همین جور بودی باهاش گفت نه😭😭😭😭😭😭😭😭 

من بودم چون دختر دوست دارم با افتخار می‌گفتم اره دخترزام هورااا

هر چند حرف غیرعلمیه چون مرد جنسیتو تعیین می‌کنه، سردی مردی که میگن تاثیرش کمه 

بعضی مردا کلن اسپرم x بیشتر تولید می‌کنن

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 

تاج و تختش بدون جانشین مونده یا سلطنتش بدون وارث؟

ای بدم میاد ازینایی ک از دختر بد میگن 

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..

تعیین جنسیت درصد بالایی از طرف مرد نه زن !

جای تعجب داره ک ی خانمی ک توی نی نی سایت هست و پست هارو و تاپیک ها رو دیده اطلاع نداشته باشه ! 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
تاج و تختش بدون جانشین مونده یا سلطنتش بدون وارث؟ای بدم میاد ازینایی ک از دختر بد میگن

اینا بقایای دوره جاهلیتن که هنوز منقرض نشدن 

پدرشوهر عوضی منم همینه 

امضا ندارم    اثر انگشت قبوله؟☝

سخت  نگیر  مادرشوهر منم  همیشه  با افتخار جلو من  میگه  فقط،پسر زایدم   فلانی  تو فامیلامون ۹ تا  پسر  زایده  اصلا دختر که نزاید  شیر  زنیه ها     این حرفا  رو جلو پسراشون  میگن  پسزا هم دهن بین   فک میکنن واقعا  پسر زایدن  هنر  زنه نمیدونن  از اسپرم  خود لعنتیشونه