2777
2789

لطفااا نگید چون جداشدین ب تو ربط نداره 

اگه خودتونم بودین واقعا همین نظرو داشتین؟؟؟قطعا نهههه

چندسال پیش عاشق یه پسره بودم البته هیز و کثیف بود من دیر فهمیدم خیلی دیر...فهمیدم با یکی دیگست و پنهون میکنه

از اونورم بجز من با دخترای دیگه هم بود و کلی ماجرااااا

بعد کلی آسیب روحی باهاش کات کردم دخترای بعد منم باهاش کات میکردن چون مچشو مرتب میگرفتن

من یه دخترخاله داشتم ازم کوچیکتر بود انقد غم داشتم مینشستم تعریف میکردم ک طرف چطور بهم آسیب زد و رفت

حتی پیج و عکساشو بهش نشون میدادم و غصه میخوردم...

چندماه بعد فهمیدم همون دختر رفته باهاش ریخته رو هم

همون دخترخالم ک سنگ صبورم دونستمش و بهش اعتماد کردم و خاله هامم ک میدونستن بهش گفتن زشته کارت و میگفت ب کسی چه ربطی داره اونا کات کردن باهم 

بعد ک دید اوضاع خیته ب دروغ گفت کات کردیم من فقط باهاش چت داشتم و ازش خوشم نمیاد و ماسمالی...

الان بعد یکسال از اون ماجرا رفتم چک کردم چندروز پیش دیدم همو آنفالوو کردن خوشم اومد .الان باز ی نگاه انداختم دیدم نهههه بازم همو فالوو کردن و مث کسی ک دعوا کرده بوده آنفالوو کرده باشه بودن و من اشتباه کردم...

دنیا رو سرم خرابه فقط ب این دلیل ک دخترخاله خوووودم باهام کرده و خیلیم چس کلاس پیش اون پسره گذاشتم الان شاید همه چیزمو لو داده ب پسره نمیدونم واقعا چکارکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم💔

اتفاقای بدی برات افتاده هم پارتنرت خیانت کرده هم دوستت 

فقط خداروشکر که فهمیدی

به سرعت رابطتو از هر جهت با دخترخالت قطع کن 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

اون پسره ک رفته ببخشیدا......لقشولی دختر خالت آدم بد جنس و بد ذاتیه ازش دوری کن

با اون هرزه ک قهرم یکساله

فقط اون کلاسایی ک در مورد خودم و محل زندگیم ب پسره گفتم داره اذیتم میکنه

۱.در سطل زباله رو باز کن

۲. دختر خاله رو بزار توش

۳.در سطل زباله رو ببند

۴.ساعت ۹ شب بزارش دم در

𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐬𝐨 𝐦𝐚𝐧𝐲 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞𝐦 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮𝐫 🎼𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭_https://abzarek.ir/service-p/msg/2015550

بیخیال بابا، شوهرت نیست که، دوست پسر سابق بوده اونم لاشیم بوده خودت میگی. پ ارزش ندارهدبهش فکرم کنی

با اون هرزه ک قهرم یکساله

فقط اون کلاسایی ک در مورد خودم و محل زندگیم ب پسره گفتم داره اذیتم میکنه

عزیزم💔اتفاقای بدی برات افتاده هم پارتنرت خیانت کرده هم دوستت فقط خداروشکر که فهمیدیبه سرعت رابطتو ا ...

نه دیگه باهاش حرف بزن نه رفت و امد نه دیگه بهش چیزی بگو 

فقط قطع رابطه 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

تا اخر عمرم نمیخوام ببینمش

خوبه که ذات شو زودتر فهمیدی به جای این فکرا به پیشرفت زندگی خودت برس اونقدر پیشرفت کن که حسرت جای تو بودن و بخورن

𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐬𝐨 𝐦𝐚𝐧𝐲 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞𝐦 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮𝐫 🎼𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭_https://abzarek.ir/service-p/msg/2015550

خوبه که ذات شو زودتر فهمیدی به جای این فکرا به پیشرفت زندگی خودت برس اونقدر پیشرفت کن که حسرت جای تو ...

همینجوریشم ب گردپام نمیرسه دختره بدبخت بیچاره من دلم براش میسوخت نگو ماره

با اون هرزه ک قهرم یکسالهفقط اون کلاسایی ک در مورد خودم و محل زندگیم ب پسره گفتم داره اذیتم میکنه

دیگه چیزی ک گفتی گذشته ها گذشته 

خوب کاری کردی گفتی اونموقع باهاش بودی الان نیستی بیخیال شو سعی کن همه چیزو فراموش کنی براخودت سخت نگیر دنیا ارزش نداره

گاهی بیا درد و دل کنیم......