2777
2789
عنوان

مشت کردن دست نوزاد

20018 بازدید | 41 پست

سلام خسته نباشید 

دخترم الان 3ماهو 15 روزشه. که البته 34 هفته بدنیا اومد. ولی کل روز دستاش مشته فقط موقع خواب باز میکنه. از اول اینطوری نبود حدود یک ماهی هست اینطوری شده. میخواستم بپرسم مشکلی داره یا نه؟ بچه های شما چطور بودن؟ خیلی نگرانم میگن بچه هایی که دستاشون مشته مشکل مغزی دارن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نوازادا همه دستشون مشه دیگ چیکارکنه پس

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

😐انقد از گوگل نخون این مزخرف هارو 

پسر من تا ۶ ماهگی مشت میکرد دستاشو 

ماشالله خیلی ام باهوش و ارومه

الان یکسال و نیمشه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

این حرف چیه عزیزم ما بچه های خانواده  و فامیل همشوون دستاشون مشت بود تا ۳ ۴ ماه 

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
همیشه یعنی کل روز دستش مشت بود؟ 

نه هی باز میکرد بابای میکرد😐

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
همیشه یعنی کل روز دستش مشت بود؟ 

عزیزم ببخشیدچندماهگی مشت دستشوبازکرد

تیکرتولدیکسالگی پسرم 😍❤دوستان عزیزم واسه سلامتی نی نیم لطفا یه صلوات بفرستیدانشالله حاجت روابشید❤🌹خدای مهربانم دامن همه‌ی منتظراروسبزکن الهی امین🙏🙏🙏🙏