2777
2789
عنوان

هنوز دوستی هایی هست که بدون رابطه ج‌سی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 45 پست
پسرای اینجوری چه شناسه هایی دارنمثلا مذهبی هستنیا مثلا با حجب و حیان یا ..

خیلی عادی هستند یعنی شوهر‌ من بیینی معمولی ترین پسری که دیدی نه ادعای خیلی مذهبی نه هم خیلی دختربازی تیپ کارمندی موها یه وری عینکی همه بهش میگن سر کار شبیه مرد عنکبوتی هستی البته جوونه ها ۲۵ سالش فقط چیزی دو دلم کرد یه نامزدی ناموفق داشته به قول خودش گناه که نکردن نامزد بودن دیدن به درد هم نمیخورن از همین فهمیدم کلا تو فکر ازدواج و ساختن زندگی هستش الان 

کاش تو اینجا بودی 💔

پسرای اینجوری چه شناسه هایی دارنمثلا مذهبی هستنیا مثلا با حجب و حیان یا ..

ببین واقعا ذاتیه

ولی خب مثلا پسر مذهبی بخاطر محرم نامحرمی هم که شده هر حرفی نمیزنه هر کاری نمیکنه

اما کلا به نظرم این چیزا بستگی به شخصیت اون ادمه داره که چه چارچوب ذهنی داره و چقدر بهش مقیده

من یه پسره مجازی عاشقم شد،حتی منو ندیده بود،یه هفته باهاش صحبت کردم که اشنا شیم فقط،بعد ادعای خدا پیغمبریش تا اسمون میرفتتتت،سید طباطبایی هم بود و انقدر ذکر میگفت و فلان

ولی یبار بحث موتور شد گفت عه چه خوب که موتور دوست داری باهم سوار شیم خودتو از پشت بچسبونی بهم یا مثلا میگفت دلم نیخواد لپ هاتو بوی کنم،شاید هم شیطون گولم زد از لپ رسیدم به لب

اینم مذهبیش بود مثلا😐😐😐😐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی عادی هستند یعنی شوهر‌ من بیینی معمولی ترین پسری که دیدی نه ادعای خیلی مذهبی نه هم خیلی دختربازی ...

خدا حفظتون کنه

اره و چه خوب و صادق که بهت گفته که قبلا کسی تو زندگیش بوده خیلیا نمیگن متاسفانه بعدا دختره بیچاره از این و اون و فامیله دشمن میشنوه

خوشبخت بشید♥️ 

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩

جمله آخرت یه الهی میخواستالهی قسمت ما اینجوری پیش بیاد

انشالله 

هرچی خدا بخواد

مامانم همیشه اولین دعایی کا برتم میکنا میگه ایشالا یه مونس خوب گیرت بیاد🥲🥹

من خودم یه اقایی رو دوست داشتم کاملا یکطرفه،خیلی همونی بود که نیخواستم،ادم مقیدی هم بود و اصلا اهل چیزای خارج از شرع نبود

اما خب حیف که یکطرفه بود

ببین واقعا ذاتیهولی خب مثلا پسر مذهبی بخاطر محرم نامحرمی هم که شده هر حرفی نمیزنه هر کاری نمیکنهاما ...

مذهبی صورتی بوده یارو

ولی خب چون خودم روحیه مذهبی دارم دوس دارم طرف مقابل مثل خودم باشه درسته پوششم کامل کامل نیست و مانتویی هستم و... ولی اعتقادات خیلی بالایی دارم دوس دارم طرف مقابل هم یه مذهبی شاد و سرزنده باشه نه خیلی خشک و نه صورتی

انشالله هرچی خدا بخوادمامانم همیشه اولین دعایی کا برتم میکنا میگه ایشالا یه مونس خوب گیرت بیاد🥲🥹من ...

الهی آمین

به مادرت بگو برای همه جوونا دعا کن

ان شاءالله توهم به فرد مورد علاقت برسی🤲🏻♥️ 

آره هست

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

هست ولی نایابه 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
مذهبی صورتی بوده یاروولی خب چون خودم روحیه مذهبی دارم دوس دارم طرف مقابل مثل خودم باشه درسته پوششم ک ...

بعد جالبه بهش گفتم خیلی هولی

بهش برخوردددد😂😂

وای نمیدونی چه حرفایی میزد

بعد من اگر یه کلمه منحرفانه میگفتم وایمیساد استغفرالله استغفرالله گفتن😂😂

منم میگم حالا طرف نمیخواد فوق مذهبی هم باشه

فقط مقید باشه و حداقل هارو مثل نماز و روزه و محرم نامحرم رعایت کنه کافیه

حالا اگر مسجدی و دعایی و ذکری هم نبود اشکال نداره

منم خودم خیلییی مذهبی نیستم اما مقیدم.

خط قرمزم محرم نامحرمی

بعد جالبه بهش گفتم خیلی هولیبهش برخوردددد😂😂وای نمیدونی چه حرفایی میزدبعد من اگر یه کلمه منحرفانه م ...

دقیقا همینطوره👌👍

عزیزم تازگیا تولدتون بوده؟

بله عزیزم چطور 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
بله عزیزم چطور

اخه توی اطلاعات کاربریتون قبلا سنتون ۲۰ بود الان شده ۲۱

تولدتون پساپس مبارکککک

بهترینا رو براتون ارزو میکنم،سلامتی،موفقیت،خوشحالی،لب خندون❤️❤️