2777
2789

قبل از هر چیزی بگم هدفم از زدن تاپیک اینه ک نظر شما رو بدونم پس لطفا الکی هیت ندین🙏

من و اون فامیلیم

البته فامیل دور و رفت و آمد زیادی نداریم

من ی ماه پیش  با یه پیج فیک خودمو معرفی کردم و بهش اعتراف کردم ک دوسش دارم سه ساله ولی بهش نگفتم 

گفت که نه و من یکی دیگه رو دوست دارم ( اینو الکی بهونه آورد ک من ولش کنم چون فک میکرد فیکم و میخوام سرکارش بزارم😂)

رسید شب یلدا پیام تبریک فرستادم گف ممنون بعدش پرسید تو فلانی گفتم آره اسممو از کجا میدونی(چون فامیل دورن اینو پرسیدم ازش گفت مگه میشه فامیلامون نشناسم) تموم شد    

تا دوهفته پیش من رو استوریاش ریپلی زدم پرسیدم جوابمو داد بعد دو دقیقه خودش پیام داد تو واقعا فلانی(اسممو گفت)هستی؟ من گفتم آره گف اگه همونی عکستو بده تا باورم شه(چون پیجم فیک بود همچنان فک میکرد سرکارش میزارم) بعد منم یه تار فرستادم روش خط خطی کردم ولی چهرم مشخص بود بعدش که مطمئن شد منم سوال پرسید

گفت چرا عاشقمی؟ من ک هیچی ندارم (اوضاع مالی‌شون زیاد اوکی نیس)

گفتم تو خودت واسم مهمی و عاشقی دلیل نمیخواد

گفت الان میدونی عاشقی ینی چی؟ گفتم آره با تمام وجودم حسش کردم

گفت الان عاشقمی؟تو ک سنی نداری این حسا زودگذره بهش گفتم اگ زودگذر بود سه سال طول نمیکشید   (۱۸سالمه عزیزان)

راجب سن و سالمون صحبت کردیم یکم اختلاف سنی داریم ولی نه در اون حد گفتم اصن ۵ سال اختلاف سنی داشته باشیم من آدمایی دیدم با ده سال تفاوت سن ازدواج کردن گفت الان هدفت ازدواج؟ گفتم نه شناخت بعدش ازدواج گفت از کجا میخوای بشناسیم گفتم حرف میزنیم می‌شناسیم گف مگه میشه با حرف کسیو شناخت منم گفتم که قطعن ن ولی ی شناخت کوچیک میشه داشت  ویسم فرستادتوی اون روز تولدشو گفت

گفتم من هدفم از زدن این حرفا این بود که فقط احساسمو بهت بیان کنم و بعدا پشیمون خودم نشم همین 

بعد دیگه حرفی برای زدن نداشتیم نیم ساعت گذشت

بعدش

رفت لایو گرفت که فقط من توش بودم سوار ماشینش بود

میخواس تا ازش بپرسم کجاست منم پرسیدم و گفت فلان جا بعد ۲۰ دقیقه پرسیدم رسیدی خونه؟بعدخیلی سریع سین کرد گفت چرابا سه تا علامت سوال(فک کنم بازم فک کرده میخوام ایسگاش کنم) نزاشت جواب بدم سریع  گفت کو چنتاعکس واضح بفرست  من گفتم یکی فرستادم دیگه عکسم به چه دردت میخوره گف میخوام ببینم 

ولی من نفرستادم بهش گفتم ندارم دیگه لایک کرد بعدش چتمون به پایان رسید

حالا امکان داره بعد یک سال دوباره چن روز دیگه ببینمش به نظرتون واکنشش چیه؟ وقتی منو ببینه ممکنه بیاد سمتم؟ 

امید داشته باشم که جواب مثبت بده ب نظرتون؟

همشو نخوندم ولی این جسارت و ریسک دخترای مث تو همیشه برام جالب بوده اسی،مثلا من بودم ک عمرا میگفتم بعد گفتنمم اگ اون پیام نمیداد عمرا استوریشو ربپ میزدم و...🥴

ژیانی من ئێستە وەکوو خۆری دەمی زەردەپەڕە...بعداز ما شاید باران ببارد،مایی که جز آرامش هیچ چیز دیگری از این سرزمین طلب نکردیم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همشو نخوندم ولی این جسارت و ریسک دخترای مث تو همیشه برام جالب بوده اسی،مثلا من بودم ک عمرا میگفتم بع ...

میخوندی نظرتو می‌دادی بهتر بود😅

من  خیلی خجالتی بودم ولی جلوی کراشم نمیدونم چیشد از بس دوسش دارم پروتر از اینم شدم تازه میخواستم امشبم بهش پیام بدم 

ولی استوری نمیزاره😂🤣

وای ببخشید خیلی نوشتم😂نهههه اصن رابطه ای نداشتیم من برای اولین بار بهش اعتراف کردم

خب ببینش احتمالا برخورد مثبتی داشته باشه

فقط زیاد علاقتو تو چهرت نیار ذوق زده نشی بفهمه! 

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

میخوندی نظرتو می‌دادی بهتر بود😅من خیلی خجالتی بودم ولی جلوی کراشم نمیدونم چیشد از بس دوسش دارم پرو ...

خوندمش ،فقط میگمت حستو کنترل کن این جسارت خوب بود ک گفتی ولی بقیشو باید بسپری ب اون،واقعا تلاشتو کردی دیگه اونم حق انتهاب داره،چ خوب ک قراره همو ببیننی ،دربهترین حالت خودت ظاهر شو،اصلاااا بی اعتماد ب نفس بازی درنیاری ،سرد نباش ولی نیش باز و هی نگا و...نداشته باش ب حاش لوند باش نگاه خیره وپرحس و لبخند پر شزم وحسا ودیگه هیچی 

ژیانی من ئێستە وەکوو خۆری دەمی زەردەپەڕە...بعداز ما شاید باران ببارد،مایی که جز آرامش هیچ چیز دیگری از این سرزمین طلب نکردیم...

بعد یکساااال

نه بابا

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
همشو نخوندم ولی این جسارت و ریسک دخترای مث تو همیشه برام جالب بوده اسی،مثلا من بودم ک عمرا میگفتم بع ...

این جسارت و ریسک بنظرم خیلی چیز بیخودیه بین دخترای الان به اسم کراش باب شده و از روی احساسات میرن به پسرا میگن دوسشون دارن.هیچ عاقبت خاصی نداره .دختر باید خودشو بگیره مغرور باشه پسرا همینجوری تو فضان چه برسه یکیم بره بهشون بگه عاشقتونیم