2777
2789
عنوان

هدایت تحصیلی نهم

106 بازدید | 33 پست

میخوام برم رشته ی تجربی ، ولی نمی دونم با این نمرات امکان چنین چیزی وجود داره یا نه ، متاسفانه خیلی استرس اینو دارم که توی هدایت تحصیلی تجربی الف نیارم 

معدل هفتم ۱۹.۲۶

معدل هشتم ۱۸.۵۷

معدل نهم نوبت اول ۱۹ و خورده ای ( به احتمال زیاد معدلم بین ۱۹ و ۱۹.۵ هست )

مقصود تویی کعبه و بتخانه بهانه...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میاری تجربی رو شما ریاضیت ۱۳ باشه علومت ۱۴ رشته ی تجربی رو میاری تو هدایت تحصیلی

متاسفانه طبق گفته ی ناظممون قانون جدیدی امسال تصویب شده مبنی بر اینکه زیر معدل ۱۹.۸۰ چه برای هنرستان و چه برای دبیرستان رشته ای را نمیاری و ما هم درباره ی چیزی که شما فرمودید ، پرسیدیم گفتند این قانون برای نظام قدیم هست 

متاسفانه طبق گفته ی ناظممون قانون جدیدی امسال تصویب شده مبنی بر اینکه زیر معدل ۱۹.۸۰ چه برای هنرستان ...

ناظمتون اشتباه کرده من پسرم کلاس دهم هست امسال انتخاب رشته کرده تمام شرایطشو می‌دونم 

من ارزومه برگردم کلاس نهم قدر امسالتو بدون

چرا ؟ 

من اصلا فصای مدرسه رو دوست ندارم و بهم خوش نمیگدره و سعی در این دارم که زودتر دیپلمم رو بگیرم

متاسفانه طبق گفته ی ناظممون قانون جدیدی امسال تصویب شده مبنی بر اینکه زیر معدل ۱۹.۸۰ چه برای هنرستان ...

یعنی اینهمه دانش آموز تو ایران معدلشون زیر ۱۹/۸۰ میشه همه ترک تحصیل میکنن ؟🤣🤣🤣🤣🤣

ناظمتون اشتباه کرده من پسرم کلاس دهم هست امسال انتخاب رشته کرده تمام شرایطشو می‌دونم

مطمین هستید ، چون پسر ها یکم شرایطشون متفاوت تر هست 

یعنی اینهمه دانش آموز تو ایران معدلشون زیر ۱۹/۸۰ میشه همه ترک تحصیل میکنن ؟🤣🤣🤣🤣🤣

نمیدونم ، گفته یمن نیست ، گفتم که ناظممون چنین چیزی را در این رابطه گفتند 

چرا ؟ من اصلا فصای مدرسه رو دوست ندارم و بهم خوش نمیگدره و سعی در این دارم که زودتر دیپلمم رو بگیرم

من خودم شخصا از مدرسه متنفرم میخوام زودتر تموم شه از شرش راحت شم 

واسه این میخوام برگردم که انتخاب رشته درست انجام بدم 

من اشتباه کردم که انسانی رو انتخاب کردم کاشکی برمیگشتم عقب تجربی رو انتخاب میکردم