2777
2789

خدا رحمت کنه پدر عزیزتو

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم پدرم 1 سال 2 ماهه از دست دادم امروزم رفتم سرخاکش گریه کردم خیلی ناگهانی فوت شد برای آخرین بار دلم میخاس باهاش حرف بزنم شب خوابید صبح بیدار نشد روز پدر میشه خیلی داغون میشم

خدا رحمتشون کنه انشالله صبوریتون افزون تر از اندوهتون باشه و روان پدر بزرگوارتون در شادی و آرامش و امن الهی باشه

منم مادر نازنینم رو از دست دادم و درکتون میکنم داغ از دست دادن عزیزان به ویژه والدین هرگز سرد نمیشه ولی چه کنیم با دنیای غدار و بی وفا

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

منم اصلا ن پدرمو دیدم ن برادرم حسرت ی بار گفتن بابا دو دبم موندخ هیچ شالی هم روز پدر نرفتم سر مزارش امسال میخام تنهایی برم کلی گریه کنم

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂
من چی بگم که حتی خاطره زیادی هم باهاش ندارم ده سال بیشتر داره میشه که ندارمش

منم اصلا ندیدمش

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂
من خداروشکر بابام هست.ولی حقیقتا دلم گرفت عنوانت دیدماومدم بگم روح همه پدرهای اسمانی شاد باشه صلوات ...

ممنون عزیزم خدا عزیزات رو برات حفظ کنه مرسی که با دل پاکتون برای من دعا میکنید خدا بهتون سلامتی بده

خدا عزیزات رو برات حفظ کنه خیلی سخته از دست دادن پدر من قبلاً نمی‌تونستم درک کنه تا برام اتفاق افتاد ...

اره میدونم چی میگی خدا بهترینارو برات بسازه

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚