2777
2789
عنوان

چند روز دیگه روز پدره ولی نیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 29 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رحمتش کنه عزیزم روحش شاد باشه زندگی همینه دیگه

بله عزیزم ولی داغ پدر و مادر خیلی بده جگر آدم میسوزه هیچوقت خاکسپاریش یادم نمیره هیچوقت یه دفعه ای از پیشم رفت بهم زنگ زدن گفتن بابا فوت شد

منم پدرم 1 سال 2 ماهه از دست دادم امروزم رفتم سرخاکش گریه کردم خیلی ناگهانی فوت شد برای آخرین بار دل ...

الهی بگردم میفهمم یه دفعه ای از دست دادن چقدر سخته خدا به دلتون صبر و آرامش بده 

خدا رحمتشون کنه انشالله صبوریتون افزون تر از اندوهتون باشه و روان پدر بزرگوارتون در شادی و آرامش و ا ...

ممنون عزیزم بابت حرف های آرامش بخش تون خدا مادر گرامی شما رو هم بیامرزه روحشون شاد باشه خدا به شما هم صبر بده انشاالله 

روحشون شادچند وقتتون بود که فوت شدنمن ۱۳ سالم بود تقریبا

فداتشم عزیزم همچنین پدر شما

من ۶ ماهه تو شکم مامانم بودم ینی روم حاملخ بود پدد و برادرم تصادف میکنن فوت میشن🥲

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂
خیلی خیلی سخته مادرت چی کشیده خدا به دل شما و مادر عزیزتون صبر بده

خیلی عزیزم

دورت بگردم من فداتشم خدا پدرتو بیامرزه ❤️

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂
خدا نکنه عزیزم انشاالله شما سلامت باشید همیشه خدا مادرتون براتون حفظ کنه انشالله شاهد موفقیت های روز ...

همچنین خانواده تو زیبا رو