2777
2789

بخدا خسته شدم از دستش

یه گوشه نشستم کاری هم با کار کسی ندارم

یه ازمون مهم دارم برای اون دارم میخونم

یهو خواهر برادرامو به جون هم میندازه 

منو به جون بابام میندازه

حرفم بزنیم شروع میکنه شلوغ بازی دراوردن ایشالا من بمیرمو فلان بشم و با دادددد و بیداد

بخدا مرگ شده واسم ارزو 

که فقطططط راحت بشم ازین خونه و خونواده سمی

یکی از یکی روانی ترن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چندماهه بخاطر همین‌موضوع باهاشون حرف نزدمو نرفتمم

کحا رفتی

من بدبخت جایی رو هم ندارم بذارم برم

بعضی وقتا میگم بشینم واسه ارشد بخونم شهر دور بزنم

ولی خب کارم رو نمیدونم چکار کنم

از طرفی میدونم شهر دور برم هرروز یه بازی جدید درمیاره ک از راه دور هم گند بزنه به اعصاب من

فکر کنم این اخلاق تو ژن اکثر مادرای ایرانی هست 

منم داشتم سر اینکه یدونه استکان رو اشتباه آویزون میکردم یا کتک میزد یا نفرین میکرد چه برسه اینکه سرم تو درس میبردم می‌گفت مگه من کلفت توام نشستی 

روح روانم داغون بود

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

خوشبحال اونایی ک شوهر کردن رفتن بخدااونم‌شوهر خوباااااکه شانس ندارم من شوهر کنم هم از چاله میافتم تو ...

چ خوشحال ب حالی

شوهرم خوبم هزار تا مسئولیت داره کار خونه داره بحث و دعوا داره مادر شوهر و خواهر شوهر و جاری باید تحمل کنی

ازدواج فیلم هندی نیس

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤