2777
2789
عنوان

مامان شماهم سر هیچ و پوچ دعوا راه میندازه

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 35 پست
منو وقتی قاطی بکنم بدتراز مامانت میشم 🥺

وای نکن تو رو خدا روح روان بچه هاتو به هم نریز خیلی حس بدیه 

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم این اخلاق تو ژن اکثر مادرای ایرانی هست منم داشتم سر اینکه یدونه استکان رو اشتباه آویزون میکر ...

به حدی از بی حسی رسیدم که حتی مرگ هم واسم کافی نیست

میگم ای کاش از اول اصلاااا بدنیا نمیومدم ک بخوام بمیرم

زندگی خودمو با زندگی دخترای همسن و سالم ک مقایسه میکنم روانی میشم

مادراشون بهترین رفیقشونن

پدراشون حامیشونن

خواهر برادراشون‌پایه کاراشون

اونوقت من از همههههههه طرف باید فشار تحمل کنم از تک تککک اعضای خانوادم

بخدا داشتم واسه ازمونم میخوندم گوشه اتاقم کاری به کسی نداشتمیه دعوایی راه افتاد خوونمون بابا و داداش ...

مادر من یه قابلیت داشت قشنگ یجوری برنامه می‌چید تهش اونی که مقصر میشد من بودم😂فکر کن اون داد میزد جیغ میزد بقیه میگفتن تقصیر منه

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

به حدی از بی حسی رسیدم که حتی مرگ هم واسم کافی نیستمیگم ای کاش از اول اصلاااا بدنیا نمیومدم ک بخوام ...

درکت میکنم عزیزم 

منم از خونمون متنفر بودم 

بقیه از مدرسه بدشون میومد بعد من تنها راه فرارم و جایی که توش آروم بودم مدرسه بود 

خونمون یه حس سنگینی داشت از بس سرد بودن همه با هم حس خفگی میکردم 

منم حسرت تو دلم موند مثل مردم یبار دور هم جمع شیم بخندیم دردل کنیم

حرف دل منو زدی😔

بنظرم همون ارشد بزن یجای دور کارم پیدا میکنی بلاخره اونجا 

برو نمون فقط سوهان روحن برات اینا دور تر بشی شاید عزیز بشی