2777
2789
عنوان

درموندگی تو بیمارستان

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 74 پست
چرا چرا چراااااااا بچه بی گناه باید بیاد تو این دنیای کثیف خداااااااا....من کباب اون بچت شدم ک الان ...

براش کم نمیزارم نمیخورم براش شیر میخرم بی پول آوردمش دکتر تا بتونم براش میمیرم اون که گناهی ندارم جز من هم پناهی نذارع

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

براش کم نمیزارم نمیخورم براش شیر میخرم بی پول آوردمش دکتر تا بتونم براش میمیرم اون که گناهی ندارم جز ...

تو رو خدا الان اون غیر تو کسی رو نداره،اصلا ب شوهرت وکاراش فک نکن فقط فکر اون باش حتی اگر شده التماس خانواده شوهرتو کنی غرورتو بشکنی...بعدش فکر ی کار باش،همون آرایشگری ک گفتی خیلی درآمد داره

تو رو خدا الان اون غیر تو کسی رو نداره،اصلا ب شوهرت وکاراش فک نکن فقط فکر اون باش حتی اگر شده التماس ...

اصلا دلم نمیاد مگه میشه تا به دستایی کوچیکش نگا میکنم اشکام می‌ریزه اونکه جز من پناهی نذارع😭

راستش خاهر نه ماهشه بنظرت رایگان باشه آخه عکس سونو آزمایش خیلی ازش گرفتن

من برای سرماخوردگی و رفلاکس می‌بردم یه دکتر که تو بیمارستان دولتی هست. ویزیت پرداخت نمیکنم. برو از صندوق یا پذیزش بپرس

شرایط شماهم حتما در آینده بهتر میشه نگران نباش.

به حرفهای بقیه هم توجه نکن .اینا تو زندگی خودشان ماندن میان نی نی سایت بقیه را مواخذه میکنن. انسانیت را با سرزنش کردن اشتباه گرفتن. نمی‌دونم چطور از پشت گوشی حاضرند دل کسی را بشکنند 

من برای سرماخوردگی و رفلاکس می‌بردم یه دکتر که تو بیمارستان دولتی هست. ویزیت پرداخت نمیکنم. برو از ص ...

انشاللع رایگان باشه اره بخدا بعضیا خیلی سرزنش میکنن خودمم نوشتم تو بیمارستان در مونده موندم به راهنمایی یا کمکی از دست کسی بر میاد برام انجام بده ته خط م دیگ 

عزیزم الان تو بیمارستان در مونده موندم گفتم بعدا میرم ارایشگری البته اگه الان از درموندگی و فقیری گر ...

بزن توبرنامه دیوار همین الان کاردرمنزل پیداکن مشغول شو

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

دومی هم قرار نیست بدنیا بیاد چون کلی قرص خوردم که سقط شع بنظرم شده چون دیگ تکونی نمیخورع

وای چکارکردی خداازت نمیگذره 

اگه سقط نشد وناقص  دنیا اومد میخای چکااااار کنی

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

اسی چندروز پیش همراه خواهرم بود ک بستری بود بعد ی خانم افغانی رو بستری کردن همراهش خواهرش بود همش گریه میکرد میگفت پول نداریم شوهرخواهرم بردن زندان چون قاچاقی اومدیم فلان بعد چند ساعت ی خانم دکتر مهربون اومد بهش گف غصه نخور هزینش با من ۱۵میلیون بیشتر بود تقبل کرد و بهش گف بیاید پیشم شمام برو صحبت کن باشون دکترای خوب و خیر هم زیاد هست