2777
2789
مشکل هزینه ندارم از عوارض داروها میترسم و روند طولانیش!!!هعی چی بگم از بچه اوردن دارم کم کم پشیمون م ...

مشکلتون چیه ؟ شاید با روشهای دیگه نتیجه بگیرین .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره ۲۶سالمه ماه ششمه اقدامم هنوز دارو هورمونی و تحریک تخمک استفاده نکردم یکم عجولم خسته شدم از دوران ...

برای شش ماه میخای بری ای وی اف 

اصلاا این. ریسک. رو نکن من ۲۴سالمه و بخاطر مشکلم مجبور ب ای وی اف شدم انقد دوز داروها زیاده ک ادمو داغون میکنه ب هیچ عنوان اینکارو نکن

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

برای شش ماه میخای بری ای وی اف اصلاا این. ریسک. رو نکن من ۲۴سالمه و بخاطر مشکلم مجبور ب ای وی اف شدم ...

میشه بگی چه مشکلی داشتی که ای وی اف کردی؟؟دیگه مشکل از تنبلی تخمدان بدتر هم مگه داریم؟😅

انشالله زودی باردار شیبرا منم دعا کن

تلگرام گروه ای وی اف داریم گلم 

https://t.me/o2sh1

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

تنبلی شدید تخمدان دارم با دارو پریود میشم۲۶ سالمه ماهه ششمه اقدامم

جوونی که چه زود نا امید شدی

ای وی اف واسه سال سوم اقدامه.

تنبلی تخمدان با اصلاح سبک درمان میشه و باردار میشی ، با هزینه خیلی کم از یکی از ماماهای همکار فلورا تاجیکی مشاوره بگیر .

میشه بگی چه مشکلی داشتی که ای وی اف کردی؟؟دیگه مشکل از تنبلی تخمدان بدتر هم مگه داریم؟😅

تنبلی تخمدان در برابر مشکل من اصلا مشکل نیس

من اندومتریوز دارم بدترین نوع کیست هس انگار ی توده سرطانی هس اما خوش خیمه کم کم همه بدن رو درگیر میکنه درحال حاضر روده هامو درگیر کرده ک بابد عمل کنم و بعدش انتقال بدم 

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

عزیزم من ۲۷سالمه تنبلی تخمدان دارم با دارو پریود میشم یه پسر ۶سال ونیمه دارم که با دارو باردار شدم والانم همون داروها و مصرف کردم الان ۶هفته ویک روز باردارم،🥰 اصلا نگران نباش

۲۶سال سن جا داره برا اقدام طبیعی ؟؟ یا دیر شده

من وقتی ۲۶سالم بود ازدواج کردم و اشتباهی ک کردم تا۳۰سالگی پیشگیری میکردم و بعد رفتم تو اقدام و دوا و درمون

شما کار خوبی میکنی ک از الان اقدامی چند ماه دیگه صبر کن اگر طبیعی نشدی خودت و همسرت هر دو برید دکتر تا آزمایش و سونو و بررسی بشید و بدونید آیا مشکلی هست یا ن

خیلی وقتا با یه دارو ساده نتیجه میشه گرفت

برا ای وی اف عجله نکن

برای مادر شدنم صلوات بفرستید

اکثر کسایی که دیدم تنبلی تخمدان داشتن با اصلاح سبک سر یکسال طبیعی باردار شدن.

ای وی اف واسه کسایی مثل منه که راه طبیعی برای بارداری ندارن .

اره ۲۶سالمه ماه ششمه اقدامم هنوز دارو هورمونی و تحریک تخمک استفاده نکردم یکم عجولم خسته شدم از دوران ...

۲۶سالته و ۶ماه اقدام ؟و تو فکر ivf؟

گلم ی پیشنهاد دوستانه دارم

بجای فکر کردن ب ای وی اف سعی کن خستگی روحی رو از خودت دور کنی و شاد باشی و اصلاح سبک و...

اگه هم مشکلی دارین دارو مصرف کنید طبق دستور دکتر.

پس اگه جای من بودی چکار میکردی و چی میگفتی.

من ۷سال ازت بزرگترم 

آمین بگو. خدایا دامن همه کسانی که بچه دوست دارن رو سبزمن