2777
2789
جوونی که چه زود نا امید شدیای وی اف واسه سال سوم اقدامه.تنبلی تخمدان با اصلاح سبک درمان میشه و باردا ...

اره اصلاح سبکم کردم مدام هم مرکز ناباروری میرم 

مرسی گلم از امید دادنت 

تنبلی تخمدان در برابر مشکل من اصلا مشکل نیسمن اندومتریوز دارم بدترین نوع کیست هس انگار ی توده سرطانی ...

ای وای برات حمد میخونم ایشالله زودتر شفا بگیری عزیزم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره اصلاح سبکم کردم مدام هم مرکز ناباروری میرم مرسی گلم از امید دادنت

بزودی دامنت سبز میشه

پس همه ازمایشاتتون تکمیله و فقط تنبلی داری.

با دارو و اقدام زیر نظر ماما درمانگر اصلاح سبکت باردار میشی

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
همراهی مرکز خصوصی همسرت کافیه ، دولتی نمیدونم.هزینه ها هم هرجایی باهم فرق میکنه.واسه من درد جسمی ندا ...

عزیزم شما قرص ول وومن بگیر و کپسل گل مغربی .همسرتم قبل رابطه قهوه بخوره چون تحرک اسپرمرو زیادمیکنه 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من وقتی ۲۶سالم بود ازدواج کردم و اشتباهی ک کردم تا۳۰سالگی پیشگیری میکردم و بعد رفتم تو اقدام و دوا و ...

اره تمااام ازمایشارو دادم به جز عکس رنگی

فقط مونده سونو تو پریودی بدم که برام دارو تحریک تخمک بده تاحالا دارو هورمونی نخوردم ایشالله که نتیجه بده😘🥰

۲۶سالته و ۶ماه اقدام ؟و تو فکر ivf؟گلم ی پیشنهاد دوستانه دارمبجای فکر کردن ب ای وی اف سعی کن خستگی ر ...

اره واقعا خیلیی تو فکرشم از تنهایی 

باید قوی تر باشم و بیخیال تر

مرسی ازت 😘😘😘🥰🥰🥰

عزیزم شما قرص ول وومن بگیر و کپسل گل مغربی .همسرتم قبل رابطه قهوه بخوره چون تحرک اسپرمرو زیادمیکنه

مرسی گلم 😘

عزیزم مشکل من بسته بودن و هیدرو لوله اس، بعد ای وی اف ذخیره تخمدانم یک دهم شده و دیگه کار از دارو گیاهی گذشته .

فقط اصلاح سبک میکنم و تحت نظرم تا یائسه نشم .

اره واقعا خیلیی تو فکرشم از تنهایی باید قوی تر باشم و بیخیال ترمرسی ازت 😘😘😘🥰🥰🥰

تا وقتی تو فکرش اتفاق نمی افته.بارداری مثل ی بچه لجبازه که تا بهش توجه داری لجبازی میکنه به محض اینکه محلش نکنی خودش میاد سمتت.

خیلی سخته فکرت رو رها کنی ولی خودتو سرگرم و مشغول کن

فیلم کتاب داستان و شعر بخون یا بنویس نقاشی بکش حتی مبتدی خیاطی کوچیک بافتنی گلدوزی خیلی موثرند. هر وقت یه چیزی اومد تو ذهنت حواست رو پرت کن برو سر یه کار جدید.

منم مثل تو تنهام خیلی هم تنهام ولی مجبوریم خودمون رو بزنیم به در بیخیالی.

امیدوارم و مطمئنم بزودی تاپیک بزنی صدای قلبشو شنیدم 

بعد درگیر سیسمونی و انتخاب اسم بشی.

منم دعا کن.

برات ارزوی ارامش دارم

آمین بگو. خدایا دامن همه کسانی که بچه دوست دارن رو سبزمن

مرسی گلم 😘 عزیزم مشکل من بسته بودن و هیدرو لوله اس، بعد ای وی اف ذخیره تخمدانم یک دهم شده و دیگه کا ...

داروگیاهی نبود عزیزم کپسول گل مغربی داروخونه دارن منم ماهی ک باردارشدم‌ میخوردم  تجره بود فقط

انشالله ک باردارمیشی استرس نداشته باش

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

ای وای برات حمد میخونم ایشالله زودتر شفا بگیری عزیزم

ممنون عزیزم 

خداکنه

۱۰۰ملیون هزینع عملم هس از کجا بیارم اخه🥲

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

داروگیاهی نبود عزیزم کپسول گل مغربی داروخونه دارن منم ماهی ک باردارشدم‌ میخوردم تجره بود فقطانشالله ...

مرسی عزیزم

واسه من معجزه لازمه فقط

استرس ندارم چون بیخیالش شدم و پذیرفتم