2777
2789

بچها فکر کنین من هفته ای یکبار میرم خونه مادرم یه شام . اینقدر دادو بیداد راه میندازه کل انرژی منفیشو به من انتقال میده.خواهرام باهم قرار میزارن بدون من میرن خونه مادرم کلی بگو بخند.بعد همین دوتا خواهرم همدیگرو دعوت میکنن ب من نمیگن.مامانمو دعوت میکنن ب من نمیگن بخدا با گریه دارم مینویسم خیلی قلبم شکسته.اخه مگه من چیکارشون کردم 

خدایا شکرت   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با کی رفت و آمد کنم وقتی منو نمیخوانکجاش طبیعیه میشه بهم بگی یکم آروم شم

زندایی منم همین مشکلو داشت

یکی رو دعوت می‌کرد با اون‌یکی مشکل داشت دعوت نمیکرد

شما هم مادرتو دعوت کن خواهرتو دعوت نکن

یا یکی رو دعوت کن 

زندایی منم همین مشکلو داشتیکی رو دعوت می‌کرد با اون‌یکی مشکل داشت دعوت نمیکردشما هم مادرتو دعوت کن خ ...

مادرم باهام قهره همش دلمو میشکنه.وقتی خواهرم منو دفوت نمیکنه چرا دعوتش کنم خوب تمایل نداره

خدایا شکرت   
مادرم باهام قهره همش دلمو میشکنه.وقتی خواهرم منو دفوت نمیکنه چرا دعوتش کنم خوب تمایل نداره

یا سعی کنید رابطه ی خودتون رو باهاشون خوب کنید

یا با فامیل های شوهرتون رفت و آمد کنید 

خوب خانوادمن .من خیلی حس تنهایی میکنم خیلی حالم گرفته همشون باهم متحد میشن ک با من قهر کنن

خانوادتن؟ 

اونا تورو جزو خانوادشون حساب نمیکنن

اونوقت تومیگی خانوادمم

جالبه.

تواصلا توبازیشون نیستی.

هیچ دوستی نداری؟اوضاع مالیت نسبت به اون دوتا خواهرت چطوره

از سوالت پر چشمام اشک شد.اوضاع مالی اونا بهتره.شوهرم و من از اونا بزرگتریم.شوهرم امروزم ک جمعست رفته سر کار ولی خونه دار نیستیم 

خدایا شکرت   
یا سعی کنید رابطه ی خودتون رو باهاشون خوب کنیدیا با فامیل های شوهرتون رفت و آمد کنید

من همیشه براشون همه کار میکنم هر وقت کار دارن میان سراغم من خر ساده میرم انجام میدم بعد دیگه کاری ب کارم ندارن.خانواده شوهرم عید ب عیده

خدایا شکرت   
من همیشه براشون همه کار میکنم هر وقت کار دارن میان سراغم من خر ساده میرم انجام میدم بعد دیگه کاری ب ...

بله خب قانون زندگی همینه

زمانی که بهتون نیاز داشتن شما نرین تا قدرتون رو بدونن

خانوادتن؟ اونا تورو جزو خانوادشون حساب نمیکنناونوقت تومیگی خانوادممجالبه.تواصلا توبازیشون نیستی.

دارم گریه میکنم بخدا فکر کن من ۳۹ سالمه از اونا بزرگترم ولی دلمو میشکنن من مگه چمه مگه چیکارشون کردم

خدایا شکرت