2777
2789

نوشته بود این چله رو بخونین حاجت رو بهتون میده اما اگر بهخیر و صلاح شما نباشه اون حاجت  بازم خدا اون حاجت رو بهتون میده اما ممکنه به صلاحتون نباشه خب من برای ازدواج میخوندم اگه به صلاحم نباشه و من اسرار کنم برای ازدواج و چله بخونم و خدا بهم یه ازدواج بده که به صلاحم نباشه چی یا یه ادم نادرستی بیاد خواستگاریم چی شما چیزی میدونید راجب این مورد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دعا کن هرچی ب صلاحته پیش بیاد اگه به صلاحت نیس پیش نیاد من خیلیارو دورم دارم زوری چیز از خدا خواستن ک بعد هزار بار پشیمون شدن خودم خداردشکر همیشه گفتم اگه ب صلاحه بعدش ک نمیشه ادم ناراحت میشها ولی طول میکشه اخرش میفهمی چقد خوب شد ک نشد

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰
چله حق شناس رو خوندی چی حاجت داشتی ؟حاجت داشتی خواستگار برات بیاد؟ یا ازدواج خوب کنی؟

بله چله رو برداشتم

همزمان چله یاسین هم داشتم

برای ازدواج

بعد ۴ ماه نامزدی کردم اما سنتی 

وراضی نبودم و بد بودن  اما به هر حال تموم

اجازع بدید همه چی سرتایم اتفاق بیوفته

زورکی چیزی نگیرید