2777
2789

برای فرج‌ و سلامتی و خشنودی امام زمان

و برای سلامتی ،حاجت روایی و عاقبت بخیری شما

که تو تاپیک پیام میزارید و عزیزان تون و عزیزان خودم

انشاءالله امشب سوره یاسین،قلب قرآن،میخونم😍💕

شما برای حاجت روایی من دلشکسته،چی میخونید رفقا؟🥲🤍🌱

محتاج دعاتونم...التماس دعا💔عیدتونم مبارررررک😍

دست خالی از امشب نریااااا

شعر : گر گدا کاهل بوَد تقصیر صاحبخانه چیست

مال امشبه😊🥰😁

پیشنهاد میکنم شماهم امشب برای همه ملتمسین دعا

حتما دعا کنید🤍🌱

دعاتون به اجابت نزدیک تر میشه :))))🤎

اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ،التماس دعا عزیزم 

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

التماس دعا💛💛

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

انشاالله حاجت روا بشید شما هم برای شفای مرضیه دعا کنید ممنونم

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

برای سلامتی توراهیم خیلی دعا کن

از خدا بخواه همه چی ایده آل باشه موقع زایمانم

قدمش بیفته بابامم خونه دار بشه

منم برای حاجت شما حمد میخونم۱

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

لطفاً برای سلامتی تحصیل عاقبت بخیر ی وطول عمرپسرام حسین وابوالفضل التماس دعا دارم ،ممنون

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر