2777
2789
عنوان

خیلیییییی جوگیرم مننن💔💔😭😭😭

165 بازدید | 19 پست

واقعا بدم میاد از خودم بسیار جوگیرم

محرم میشه صدا نوحه می‌شنوم میشم غلام در خونه ارباب

صدای اهنگ میشنوم مخصوصا محلی چنان از خود بیخود میشم میگم کاش الان مشروب بود پیک میزدم میرقصیدم

آهنگ مهراب گوش میدم تیغ بر میدارم خودزنی میکنم 

لعنت بر من

توی هیئت جوری رفتار میکنم با چادر فلان که استغفرالله و میگن دختر پیغمبر چون نوحه متحولم کرده

توی عروسی هم یجوری مست و پاتیلم مث خررر می‌رقصم میگن طرف بیچاره یا زیاد خورده یا بد مستع🥲🥲🥲

🥺💔ای کاش حضرت زهرا کمکم کنه ادم شم بخدا من جوگیرم دست خودم نیست

لعتت بر مننننن😂😂

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا.منم.هعیییی

اخ توهم مث منی 

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

یکم بر خود مسلط باش نرمال تر رفتار کن 😅

دست خودم نی بخدااااا💔😂ارزومه مث ادم باشم تو عروسی حد نصاب تو محرم و اینا هم همینطور 

روز عادی نماز نمیخونم ماه رمضون هم چنان نماز میخونم که نگو

خرم من

یروز چادر و سربندِ سرم نذر سردار بی سر

یروز هم یه تیپپپ میزنم💔😂🥲

عزیزم تو باید بری در حرم امام رضا دخیل ببندی خوب شی🤣

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

عزیزم تو باید بری در حرم امام رضا دخیل ببندی خوب شی🤣

بخداااا 💔💔😂 میرفتم مشهد چناننننن میزدم تو حرم تو سر خودم گریه و نماز راه برگشت تو بازار از پسرا شماره میگرفتم 

دست خودم نی بخدااااا💔😂ارزومه مث ادم باشم تو عروسی حد نصاب تو محرم و اینا هم همینطور روز عادی نماز ...

دور از جونت گلم 

حالا تلاشت رو بکن 😅

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

بخداااا 💔💔😂 میرفتم مشهد چناننننن میزدم تو حرم تو سر خودم گریه و نماز راه برگشت تو بازار از پسرا ش ...

ای بابا🤣🤣خار مادر این زندگیرو

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

ای بابا🤣🤣خار مادر این زندگیرو

عزیزم اگر شماره منو داشتی میزارن جوگیری منو متوجه میشدی

این دعا هست که تیوی پخش می‌کنه دعای امام زمان ها الساعه الساعه و اینا

اینو میشنوم میرم هزار تا وضعیت مذهبی میزارم دو دقیقه بعدش صدای اهنگ میشنوم همش پاک میکنم آهنگ شراب ده ساله خرابتم امشب میزارم😐😐😐😐😂

عزیزم اگر شماره منو داشتی میزارن جوگیری منو متوجه میشدیاین دعا هست که تیوی پخش می‌کنه دعای امام زمان ...

خو نکن لعنتی.بعدا یادشون بیوفتی میگی خدایا من چ خری بودم🤣

بخداااا 💔💔😂 میرفتم مشهد چناننننن میزدم تو حرم تو سر خودم گریه و نماز راه برگشت تو بازار از پسرا ش ...

وای😂😂😂😂🤦🏻‍♀️

عزیزم شاید عادت کردی و این کارا رو میکنی مثلا میری امام رضا و انقد اشک میریزی. واقعا از ته قلبم همین حسو داری؟ یا فقط از سر عادته؟

کسی که دیگه میره پیش امام رضا حداقل تو اون دوره ای که مشهده نباید بره دنبال پسرا یا ازشون شماره بگیره فداتشم😂😂🤦🏻‍♀️

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨