2777
2789
عنوان

با این النگوها النگوی زرد قاطی کنم خوب میشه آیا لینک میزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 89 پست
مبارکهه منم کلا سفید برداشتم ست باشه با النگوها https://s8.uupload.ir/files/20241115_130840_jpgr.jpg

خیلی مبارکت باشه گلممممم

چند گرمه سرویس و النگوهات؟ چقد شد

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم
دقیقا همینطوره قدرشو بدون عزیزم♥️ولی مامانا دیگه شورشو در اوردن منم ازدواج کردم همسرم طلاهامو کامل خ ...

دورت بگردم مننن

ای خدا عزیز دلم خدا حفظتون کنه برای هم سایتون مستدام تا ابددد🥺🥺🥺🥺 بغض کردماااا من میگم ازدواج کنم نمیبرم طلاهارو اونم میگ‌نمیبری الانم درار ننداز🤣🤣🤣🤣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دورت بگردم منننای خدا عزیز دلم خدا حفظتون کنه برای هم سایتون مستدام تا ابددد🥺🥺🥺🥺 بغض کردماااا من ...

قربونت برم گلم همچنین ایشالا مامانت بادلی خوش و تن سلامت  عروست کنه و اقاداماد انقد لاااااایق باشه ک مامانت یه نفس راحت بکشه و بگه خدایا مرسی بلاخره جواب سختی هامو دادی🥲😘

قربونت برم گلم همچنین ایشالا مامانت بادلی خوش و تن سلامت عروست کنه و اقاداماد انقد لاااااایق باشه ک ...

قربونت برم چقد اخ دلت مهربووونه چی بگم به تووووو بوووووس بهتتتتتتتت🥺🥺😘😍😘🥰😘😍

مبارکت باشه خواهر ولی‌موهاتم دراومده.😘

😂😂 دورت بگردم عشقمم😂😂 ارههههههه متاسفانه مریض بودم  از این کرونا جدیده گرفتم نای تکون خوردن نداشتم رفتم حموم فقط  دوش گرفتم  و اومدم بیرون حال شیو نداشتم😂🥲🥲

😂😂 دورت بگردم عشقمم😂😂 ارههههههه متاسفانه مریض بودم از این کرونا جدیده گرفتم نای تکون خوردن نداش ...

جوووون.😍😍😍😍

وااای منم همه موهام دراومده.حامله شدم حال خودمم ندارم چ برسه ب موهام.همش حالت تهوع دارم خرس گریزلی شدم.دعاکن زود تر این حالت تهوع خوب شه.

جوووون.😍😍😍😍وااای منم همه موهام دراومده.حامله شدم حال خودمم ندارم چ برسه ب موهام.همش حالت تهوع دا ...

الهی دورت بگردم مبارکک باشه انشالله خوش قدم باشه و به سلامتی بغلش بگیری🥰😍😍😍😍😍😍

ایشالا ک زود این دورت ب سلامتی تموم میشه

اصلا ادم واقعا جونش نمیگیره ب زور رفتم حموم اونم دیگ نمیتونستم تحمل کنم ۴ روز حموم نرم رفتم ی دوش گرفتم اومدم شیو نکردم دیگ🥺🥺🥺

الهی دورت بگردم مبارکک باشه انشالله خوش قدم باشه و به سلامتی بغلش بگیری🥰😍😍😍😍😍😍ایشالا ک زود ای ...

عزیزدلی مرسی قشنگم.انشالله قسمت هرکی دوست داره.

توام ایشالله زود ترخوب شی.راستی حتماااا اواخر شهریور هر سال واکسن انفولانزا بزن ک دیگه هیچ مدل انفولانزا و کرونا تا ی سال نگیری.حتما هم خارجیشو بزن.

عزیزدلی مرسی قشنگم.انشالله قسمت هرکی دوست داره.توام ایشالله زود ترخوب شی.راستی حتماااا اواخر شهریور ...

مهربوووم مرسییی چشم حتمااا