2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=367791385]صبح تا شب با گوشی تو بارداریم بعضی وقتا قرآن و دعا هم میخونم[/QUOTEبرا منم دعا کن خ ...

امیدوارم بزودی دامنتون سبز بشه

برای حاجت دلت حمد خوندم

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
مترسم تو خونه افسردکی بگیرم

من داشتم حس میکنم بدتر شدم فقط اینقدر دورنگرا هستم هیچکس نمی‌فهمه و نمیذارم بفهمند برو بیرون کلاس سرکار باشگاه

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

لذت میبرم یعنی تا حالا نشده حوصله م سر بره من عاااااشق خونه و تنهاییم

چقدر خوب واقعا

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

من ارزومه وقت گیر بیارم بمونم تو خونه بخوابم فیلم ببینم نقاشی کنم اما کو وقت

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

سر نمیره با درسهای پسرم مشغولم با درسهای خودم مشغولم با کارهای خونه بیرون بازار مهمانی 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

من ارزومه وقت گیر بیارم بمونم تو خونه بخوابم فیلم ببینم نقاشی کنم اما کو وقت

امضاتون چه به دلم نشست 🙂🤍🫂

مطمن باشین خدا گذاشته به وقتش بهترینش رو عزیزم

خوراکی میخوریم

کارامو میکنم

فیلم میبنیم البته کارتونی:/ با بچه سخته فیلم دیدن دیگ خواب باشه ببینم برا خودم

ت حیاط میریم

بازی میکنیم

خلاصه گیریم😐😂

《کمتر اهمیت بده ، بهتر زندگی کن》🫰🩷

خوراکی میخوریمکارامو میکنمفیلم میبنیم البته کارتونی:/ با بچه سخته فیلم دیدن دیگ خواب باشه ببینم برا ...

دختر داشتن یه حسی داره 🙂

من یه ساعت پسر دارما جونمم براش میدم خواستم ببینم دختر داشتن چه حسی داره 🙂

وحشتناکههه دائم حوصلم سرمیره هیچ کاریم ندارم

از هیچ کار هنری خوشم نمیاد ینی از بعضیام که خوشم بیاد بعد یه مدت دلسرد میشم از بازی های توگوشی بعد یه مدت دلسرد میشم و دیگه حتی نمیتونم بازی کنم بعضی وقتا پامیشم خونرو تمیز میکنم که اونم وقتی خوصلم سرمیره پیگه حال ندارم تمبزکنم😑😂

اکثرا حوصلم که سرمیره دام میخواد برم بیرون عاشق بیرون رفتنم که اونم شهرمون اصلااااا جای تفریحی نداره ینی داره ولی خیلییی کم😑

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️