2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدا تبلیغه؟

اگه سرکتاب میخای ی ادم باخدا باایمان هست امام زاده صالح میاد خانما میرن پیشش شمازشو دارم رایگانه کاملا و بنده خدا قشنگ موضوعو نتیجشو بهت میگه ادم خوب از حرف زدنش مشخصه گلم 

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

چی بگم والا تاپیکاشو ببین کلا همینه هرجاهم پست میزاره همینو میگه

من به چند نفرشمارشو دادم که تبلیغه ها بپرس فقط خدایی ب این خانمم گفتم نگیر سنگینی داره ندونسته قضاوت نکن خدابالاسره

وکیلم...❤️

به منم میدی؟

اره عزیزم زنگ بزنی میفهمی ک چطور ادمیه بیچاره همش بهم میگه دخترم جان دلم مث دختر خودمی چقد حس خوب داد بهم اخرشم میگه دو رکعت نماز برا سلامتی امام زمان بخون کافیه 

من بهش گفتم هزینه ش چقدر میشه اینو گفت 

فقط از خدا میخام چیزی که بهم گفت اتفاق بیفته توکل به خودش 

من به چند نفرشمارشو دادم که تبلیغه ها بپرس فقط خدایی ب این خانمم گفتم نگیر سنگینی داره ندونسته قضاوت ...

چرا سنگینی داره؟ ببین خدایی الله وکیلیی تبلبغ نیست من در به در دنبال یک نفر هستم اگه واقعاا هستت شماره رو بده چونکه بشدت نیاز دارمم کارم بدجورگیره

من به چند نفرشمارشو دادم که تبلیغه ها بپرس فقط خدایی ب این خانمم گفتم نگیر سنگینی داره ندونسته قضاوت ...

من خبلی جاها دیدمت ک پست گذاشتی راجبش حالا بیخیال من ک کسیو ندارم معرفی کنم این اقا ولی خیلییییی حس خوب داد شایدم چون باب میلم حرف زد ولی درکل مشخصه ادم درستیه

به من هم امکانش هست بدید من چند نفر رو داخل همین نینی سایت بهم دادن

شما اول بگو این شماره ک دادی گفتی داتساپ پ بده بهش خدایی واقعی بود ؟؟  طرف نشسته تو پی ویم بعدشم ادمای باخدا ک از قران میگن اهل واتساپ و مجازی نیستن

حالا میشه به منم بدی؟

اره عزیزم چرا ندم مگه از من کم میاد مشکل ی نفرم حل بشه ثوابش برا منه البته دعا نمیده فک کنم فقط سرکتاب با قران اونم درخاست بده برات بفزستم یا خمینحا بزارم تغلیق نمیشم ؟؟

چرا سنگینی داره؟ ببین خدایی الله وکیلیی تبلبغ نیست من در به در دنبال یک نفر هستم اگه واقعاا هستت شما ...

دوست خوبم ببین ول کن بخدا اینجا قضاوت میشم بیخیالش شو دنبال این چیزا نرو

وکیلم...❤️