2777
2789
شما اول بگو این شماره ک دادی گفتی داتساپ پ بده بهش خدایی واقعی بود ؟؟ طرف نشسته تو پی ویم بعدشم ادم ...

به خدا قسم که خودم نبودم یک نفر داخل همین نینی سایت شمارشو بهم داده بود بعد من حس کردم چیزایی گفت نسبتا واقعی بود گفتم شایدم آدم باخدا نبوده باشه الله اعلم

اره فدات شم میدی بهم؟ سرکتاب بگیره میتونه حس طرف مقابلووو بهم بگهه

بهت میگه دبگ ک سر میگیره یا ن 

ب من ک حس طرفمو گفت چون لابد توی اون سوره چنین چیزی بذداشت شده البته میدونستم خودم حس طرفمو ولی ایشونم گفت درخلست بده گلم اینجا بزارم تعلیق نشم؟؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به خدا قسم که خودم نبودم یک نفر داخل همین نینی سایت شمارشو بهم داده بود بعد من حس کردم چیزایی گفت نس ...

هعیییی میدونم عزیزم تو نیستی گفتم شاید بستگانی کسی بیخیال 

درخاست بده بفزستم 

فا/ل قهوه باید پیش کسی بگیری که مطمن باشی موکل نداشته باشه و گرنه زندگیت داغون میشه

میگم ی دختری رو من از اینجا پیدا کردم رفتم پیامش دادم خیلی اشتباه کردم خب پیامش دادم برام گرفت ۱۳۰ تومن بهش دادم بعد دیدم ی سرس چرت و پرت تحویلم داد ک حال روحیت اینجوریه و فلان بیسار بنی ببین هرچی ویسشو گوش دادم هیچی دستگیرم نشد منم گفتم راضی نیستم گرفت ویساشو پاک کرد پولو برگردوند منم رفتم از بامک شماره کارتشو گرفتم نصفشو دقیقا براش زدم ک جفتمون راضی باشیم چون اونم ویساشو پاک کرد و به سوالاتم ج نداد

بدون جن که نمیتونن بگن

نه آشنای ما میشناسمش کتابش و کلیپ ها  و نماد ها رو پیدا کرده و مطالعه کرده ، مثلا میگه این وسط قهوه مربوط به خانواده اس پایین قهوه مربوط به خودشه  اینجوری

آها که اینطور 🤷🏻‍♀️این آشنای ما خیلی دقیق میگه بدون موکل

من به ف ال قهوه اصلاا اعتقاد ندارم نمیدونم چرا ولی ب حس ششم اعتقاد دارم بیشتریاشون راست میگن