2777
2789

شوهرم با مُرده فرقی نمیکنه هیچ کمکی نمیکنه مگر صدام در بیاد و اعصابم خورد شه ، یکسال و نیمه تو خونه حبسم یه نفس راحت نکشیدم نه خواب درست حسابی نه غذا نه استراحت ، چون شوهرم خودشو راحت کرده اصلا بچرو نگه نداشته بچمم به من وابسته شده اصلا با شوهرم بازی نمیکنه یا پیشش واینمیسته گلاب به روتون تا سرویس بهداشتی هم نمیتونم برم چون بچم یه دقه هم با باباش تنها نمیمونه خسته ام دلم میخواد بمیرم هرروز سر بچه با شوهرم بحث و دعوا دارم که بابا منم ادمم یکم به این بچه توجه کن الان انقد بحث کردم اونم میگف تو هیچکار نمیکنی بچه اصلا با تو کاری نداره تو خودت تعادل روانی نداری زود عصبی میشی 

❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من جات باشم میذارمشش پیش شوهرم میگم می‌خوام برم دکتری جایی حداقل روزی نیم ساعت ۱ ساعت میذارم بچه رو میرم، مطمئن باش اولش سخته شاید بچه ها خیلی گریه کنه بخاطر نیم ساعت ولی عادت میکنن ،آماده شو بچه رو بذار برو

من جات باشم میذارمشش پیش شوهرم میگم می‌خوام برم دکتری جایی حداقل روزی نیم ساعت ۱ ساعت میذارم بچه رو ...

اره این روش خوبیه. اول نیم ساعت . بعد یکساعتو...توهمین عصبانیت بذاره یکم اروم شه. بچه ام‌گریه میکنه بعد اوکی میشه

parasoo1989@

بذارش یکی دو ساعت خونه مامانت برو برای خودت بگرد.

چه زیباست امیدوار بودن و با امید زندگی کردن...نه امید به خود که غرور است، نه امید به دیگران که حماقت است. امید به خدا منبع تمام آرامشهاست...

برا منم همین بود

دعوا کردم گفتم بچه رو ول میکنم پیشت و میرم خونه بابام

حق هم نداری بیای اونجا

بعد از از اون نگه میداره

نه اینکه نگهداره استراحت کنما

فقط درحد اینکه ناهارمو بپزم ظرفامو بشورم

خاک تو سر مردها 

عزیزم ی کم صبور باش...میدونم خسته ای...فکر کنم ی دونه بچه داری.....

من ۴ تا بچه دارم...حالو روزم از شما بهتره...

شوهردمنم اصلا تو بچه داری کمک نمیکنه

خودت برنامه ریزی کن برای کارهات...ی مقدارشو شب وقتی بچت خابه انجام بدی..تا روز کارهات سبک بشه و بتونی استراحت کنی

ب شدت حق داری ولی میدونی تا وقتی بجنگی باهاش همینه درقالب دردل باهاش حرف بزن واینکه یه مدت صبوری کن برچسب عصبی بودن ازت برداره یک روز درهفته مشخص کن چندساعت بگیرتش برو بیرون براخودت ارایشگاه برو مورنگ کن شیدلبی چیزی ک حالت خوب میکنه سفت سخت هفته یکی دوربارمجبورش کن کم کم عادت میشه براش

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

متاسفم برای مادرانی که همچین پسرای تربیت میکنن که تچهیچ درکی از همکاری و روابط متقابل ندارن ..بیشتر تقصیر مادر شوهراست که یک مشت آدم پرتوقع تحویل جامعه دادن..بهش کار خونه یاد ندادن ..من مادر همسرم از اینکه شوهرم تو کار کمک کنه ناراحت میشه اما حالا دیگه کم کم متوجه شده. چیزی نمیگه ..یکبار تو عقد شوهرم تو یک کاری کمک کرد ندیدیی چه کار کرد ..برام عجیب این زنا خودشون باردار بودن بچه داری و سختی هایش کشیدن نمی‌دونم چرا به پسراشون تفهیم نکردن که در آینده برای زناشون تکیه گاه باشن