2777
2789
عنوان

انگار ما بانک زدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 71 پست
منم از کاربرایی که راجع به پدر مادرشون تاپیک بد میزارن بیزارم، حس میکنم در دنیا به هیچ ارزشی پایبند ...

یکی تاپیک زده بود مامانش هیچ‌کار نمیکنه تو خونه همه چیز کپک میزنه خراب میشه  خونمون سوسک آورده و فلان می‌گفت حتی نمیزارع من دست به چیزی بزنم اگه بفهمه تمیز کردم منو میزنه به نظرتون اگه راست گفته باشه بازم حق نداره چیزی بگه ؟؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به شما چه ارتباطی داره چه تاپیکی زده؟

😂😂😂 به شما چ ارتباطی داره چ نظری من دادم؟ وقتی میای میگی ب تو چ ک تو نظر میدی

ی بارم بگو ب من چ ک من ریپلای میکنم رو نظر بقیه شمام دقیقا کاریو کردی ک من کردم

درصمن وقتی میای تو فضای عمومی و مجازی تایپک عمومی میزنی قطعا باید جنبه شنیدن هر نظر و سخنی رو داشته باشی   اونوقت من با اسی بودم ن شما گل من😂😂 شما برو ب خودت بگو ب شما چ ربطی داره ک من چ نظری دادم. ممکنه هزاران نظر متفاوت بگیره اسی قرار نیست شما بیای مدافع  تایپک اسی یا مخالف نظر من باشی وقتی تایپک عمومی هرکسی ازاده هر نظری بده

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم

شنایی ک بدت میاد لطفا برید بیرون از تاپیک بنده خدا

اومده دردو دل با ادم های باشعوری ک درکش کنن ن ادمای فاقد شعور ک بدتر زخمشو نمک میزنن

ماهم بیزاریم از ادمای فضول و زبون درازی ک میان و دل میشکنن ک ایشالا سرشون بیاد همون موقعیت و تجربش کنن

آخه این خانم مشکلشم حاد نیست با یه گفتمان ساده میتونست حلش کنه.... از قدیم گفتن مادر خود زنا کنی با ...

شاید مشکل ایشون حاد نباشه اما شماتعمیمش دادی به هرکی درمورد پدرومادرش تاپیک بزنه،تا با کفش کسی راه نرفتین درمورد طرز راه رفتنش نظر ندین،فقط باید جاشون باشی تا درکشون کنی

یکی تاپیک زده بود مامانش هیچ‌کار نمیکنه تو خونه همه چیز کپک میزنه خراب میشه خونمون سوسک آورده و فلا ...

ن دیگ در این مورد حق داره ولی وقتی ی عمر خوردی خوابیدی و ی پنیر پیتزای ۱۰۰ تومنی ارزش نداره خانوادتو تخریب کنی

والد اسی بد بود؟ خداوکیلی طفلک گفته پنیر پیترا بیار ی عمر خونش خوردی خوابیدی زحمتتو کشیدن بهت نگفتن ...

عزیزم من در مورد اسی نگفتم،کلی گفتم 

خود من یکی از والدینم هرمدل خیانتی ک فکرشو کنی در حقمون کرد و توی اوج نوجوونی و کودکیمون مارو گذاشت رفت،من براساس تجربه خودم گفتم 

دوستمون گفته بود پدرمادر هرچی هم باشن نباید درموردشون بد بگی ،منم اون کامنتو گذاشتم

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
شنایی ک بدت میاد لطفا برید بیرون از تاپیک بنده خدااومده دردو دل با ادم های باشعوری ک درکش کنن ن ادما ...

وقتی تایپک عمومیه و تو فضای مجازی ادم باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقادی رو داشته باشه اسی خودش نیومد بگه چرا اومدی نطر میدی چون انقد فهمیده بود ک گفت من تو فضای عمومی تایپک زدم هرکسی اختیار اینو داره هر نظری ک دوست داره بده صرفا همه هم نظر و هم اعتقاد نیستن شمایی ک ناراحت میشی از نظرات بقیه بهتره کامنتارو نخونی و تایمکنزنی چون هزاران نظر متفاوت قراره دریافت کنی

یادم گرفتن میگن فضای عمومیه هر نظری بدیم باید خفه شی!!! دیگ تاپیک نزده توهین بشنوه، شما خوشت نمیاد خ ...

اینو وایسا جلو اینه ب خودت بگو خوشگلم باشه؟ توهین نکردیم نظرمونو دادیم شمام از نظر ما خوشت نمیاد تایپک شما ک نیست 

خوش گلدی بای بای

خوشحالم واست ک با ی والد ب شدت بد مواجه نشدی ک بدونی هرکسی بچه داشت لزوما قدیسه نیست

دقیقااا نفسشون از جا گرم درمیاد شایدم تظاهر میکنن

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
ن دیگ در این مورد حق داره ولی وقتی ی عمر خوردی خوابیدی و ی پنیر پیتزای ۱۰۰ تومنی ارزش نداره خانوادتو ...

وظیفه پدر و مادر بوده تامین کنن بچشونو وظیفه ایشون نیست تامین کنه  و اینکه مخصوصا اگه خانم ازخودش درآمدی نداشته باشه

😂😂😂 به شما چ ارتباطی داره چ نظری من دادم؟ وقتی میای میگی ب تو چ ک تو نظر میدیی بارم بگو ب من چ ک ...

خانم محترم شما توهین داری میکنی به اسی بش میگی بوقلمون و ازت متنفرن، گفتم شاید وکیل سایتی، کنجکاو شدم ببینم اگه حق داریم به هم توهین کنیم منم به شما توهین کنم شاید خوشت بیاد