2777
2789
عنوان

انگار ما بانک زدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 70 پست
گفتم موافق کار مامانش نیستم نگفتم ببره بده گفتم کارش اشتباه ک درمورد خانوادش تایپک‌میزنه

درسته اما گاهی وقتا آدم ب دردودل کردن احتیاج داره

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش بده چندبار بدون اینکه چیزی بخواد ببر بعد بگو قسط چندتا ندادیم شوهرم نمی خواد کسی بدونه از دو نفر قرض کردیم دادیم پولشون می خوان هم قسط نداریم بدیم مادرشوهرمم نمیده تازه مهمون می خواد بیاد یه ذره شعور مردم ندارن کمک کنن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
گفتم بهش چند بار بهش بر میخوره

مگ تو رو گنج نشستی ک بر میخوره بگو ندارم نخریدم مادرم مادرا قدیم

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍
گفتم موافق کار مامانش نیستم نگفتم ببره بده گفتم کارش اشتباه ک درمورد خانوادش تایپک‌میزنه

منم از کاربرایی که راجع به پدر مادرشون تاپیک بد میزارن بیزارم، حس میکنم در دنیا به هیچ ارزشی پایبند نیستن به شدت بی فرهنگ و بوقلمون صفتن..... اصلا خطرناکن

حالا مشکل پدر مادرشون هرچییییییی که میخواد باشه

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه....و شاخصه ی من اینه که از افراد کوته فکر متنفرم افرادی که به خاطر هوس های ناچیز روح و جسم انسان های دیگه رو مورد حمله ی نفس های بدبوشون قرار میدن.... راستی تقریبا هیج پاسخی رو نگاه نمیکنم فقط نظرم رو مینویسم و عبور میکنم.... 

منم از کاربرایی که راجع به پدر مادرشون تاپیک بد میزارن بیزارم، حس میکنم در دنیا به هیچ ارزشی پایبند ...

چه راحت توهین میکنید

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
منم از کاربرایی که راجع به پدر مادرشون تاپیک بد میزارن بیزارم، حس میکنم در دنیا به هیچ ارزشی پایبند ...

دقیقا منم حس بدی میگیرپ از کسایی ک بدگویی مادر پدرو میکنن حس میکنم انسانیت ندارن 

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم

خوشحالم واست ک با ی والد ب شدت بد مواجه نشدی ک بدونی هرکسی بچه داشت لزوما قدیسه نیست 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
دقیقا منم حس بدی میگیرپ از کسایی ک بدگویی مادر پدرو میکنن حس میکنم انسانیت ندارن

آخه این خانم مشکلشم حاد نیست با یه گفتمان ساده میتونست حلش کنه.... 

از قدیم گفتن مادر خود زنا کنی با دگران چها کنی

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه....و شاخصه ی من اینه که از افراد کوته فکر متنفرم افرادی که به خاطر هوس های ناچیز روح و جسم انسان های دیگه رو مورد حمله ی نفس های بدبوشون قرار میدن.... راستی تقریبا هیج پاسخی رو نگاه نمیکنم فقط نظرم رو مینویسم و عبور میکنم.... 

چند سال خونه مامان بابات خوردی خوابیدی نمیگم‌کار مامانت درسته ولی بدون این ک هزار تومن بهشون بدی بر ...

😐 پول خود استارتر نیست پول جون کندن شوهرشه

بعد به زور زندگی خودشون جمع میشه، همون دو سه تومن هم تقذیم مامانش کنه؟

واقعا؟

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

خوشحالم واست ک با ی والد ب شدت بد مواجه نشدی ک بدونی هرکسی بچه داشت لزوما قدیسه نیست

والد اسی بد بود؟ خداوکیلی طفلک گفته پنیر پیترا بیار ی عمر خونش خوردی خوابیدی زحمتتو کشیدن بهت نگفتن انگار بانک زدیم خرج ترو بدیم  جهازشو خریدن سیسمونیشو خریدن ی پنیر پیتزا ک زیادش بشه ۵۰ تومن چیه ؟🫤🫤غیر منطقی نباش خانوادش فحشش ندادن نزدنش و کارای دیگ نکردن ک والد بد باشن

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم