2777
2789
عنوان

دخترم میخواد بره خونه دوستش

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 40 پست

شماره مامانش بگیر

ببین وقتی جواب استارتر تو یه تاپیک میدم تو خودت نخود هرآشی نکن و ریپ نزن رو من فهمیدی؟بخوای فحش بدی بی احترامی کنی یه جوری لت پارت میکنم از اول تا آخرت فحش ناموس میدم یا به پلیس فتا گزارش میدم شوخی ندارم با کسی یا تهدید الکی نمیکنم تا هفت جد آبادت نیارم جلو چشات ولکن نیستم ریپ بزن کاری داشتی بگو ولی خداشاهده بخوای عقده‌ای بازی در بیاری پاره‌ای...(((((((آقای محترم خانوم محترم درخواست قبول نمیکنم)))))))

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به دخترت بگو اتفاقا منم حوصله م سر رفته شماره مادرش رو بده 4 تایی بریم بیرون 

و براش توضیح بده بهتره این دیدارها توی کافه یا رستوران یا استخر یا سینما باشه 

خونه کسی که نمی‌شناسیم نمیریم 

همکلاسی هستن تو مدرسه

خب باشه ، شما شناختی روی خانواده، محیط زندگی ، رفتار پدر و مادر دوستش دارید؟؟

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

اگه چند نفر رو دعوت کرده

بذارین بره ولی تا دم در ببرینش 

با مادرش سلام و احوال پرسی کنین 

ولی اگه فقط دختر شما رو دعوت کرده من مخالفت میکردم چون شناختی هم از دوستش و خانوادش ندارین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
نه اصلا اجازه نده ما هم اصلا مادرم نمیزاشت خونه دوستام برم خدا شکر خوب تربیتمون کرد .این جور جاها مم ...

چ ربطی داره ینی مارو ک گذاشتن بریم بد تربیت شدیم

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

بزار بره ی روزم تو بگو دختره بیاد ما اینجوری میرفتیم

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

چه پروژه عظیمی درست کردین دختره ببینه اینجوری میگه نخواستم بابا

نه پس آدم دخترش رو همینجوری بفرسته خونه کسی که هیچ شناختی ازش نداره

بعدش کاسه چه کنم دست بگیره

نهایتا خانوادگی رفت و آمد میکنن

والا زیاد محدود کنی بچه عقده ای میشه 

نه اصلا اجازه نده ما هم اصلا مادرم نمیزاشت خونه دوستام برم خدا شکر خوب تربیتمون کرد .این جور جاها مم ...

مخالفم باهاتون 

من از کلاس اول دبستان کلی مهمونی رفتم با دوستام 

خیلی هم خوب و اجتماعی بزرگ شدم 

ولی یه دوستی دارم مادرش از بچگی نذاشته مهمونی با دوستاش بره همچنان توی سی سالگی توی معاشرت ها مشکل داره

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿