مهمون توخونه خودم بهم بی احترامی میکنه شمام دیگه از اونور نیافتید عزیزم
صبور باش گلم.برو تو اتاقت تا تشریفشو ببره
به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
پیره جونه؟ خودش خانواده داره؟ مادرت اینا هستن؟ یکم درمورد شرایطت توضیح بده که ببینیم بندازی بیرون یا ...
جوونه از بچگی این اذیتتمون میکرد اره داره اره مامانم اینا هستن میگن مهمونه هرچی باشا ولی بچه مهم نیست براشون احساساتش به خاطر حرفای این من افسرده شده اعتمادبه نفسمو گرفته هر ایرادی داشته باشم خاله م به روم میگفت
جوونه از بچگی این اذیتتمون میکرد اره داره اره مامانم اینا هستن میگن مهمونه هرچی باشا ولی بچه مهم نیس ...
بنظرم محترمانه ولی محکم بش بگو خاله جان شما مهمان مایی احترامت واجبه اگه قرار باشه هر کی هر عیبی داره به روش بیاریم هممون از هم دلگیر میشیم پس لطفا این حرفا رو نزنید و محل رو ترک کن