2777
2789
عنوان

با این اوصاف عبا بخرم یا نه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 54 پست
الحمدلله بسلامتی در کل میگم همینکه رعایت کنن خانمها خوبه چ چادر چ عبا

مرسی گلم

بله مهم اینه هر زنی به ارزش وجودی خودش پی ببره و واقعا از بدن ارزشمند خودش و روح عزیزش محافظت کنه🦋❤️

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

عبا واسه شل حجابها خیلی خوبه اما برای چادری ها عقب گرد هستش!به هر قدی هم میادش من ۱۶۰ هستم میپوشیدم ...

شل حجاب اصلا کلمه مناسبی نیست 

یاد بگیریم به پوشش هم احترام بزاریم و همو قشنگ خطاب کنیم 

شل حجاب چیه 

واقعا که

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این نظر شماستبه نظر خیلیا عبا از یک سری چادرت مثل مثلا چادر ملی حجابش خیلی خیلی بیشتره

مهم اینه هر زنی به ارزش وجودی خودش پی ببره و از بدن باارزشش و روح عزیزش محافظت کنه گلم🦋

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

شل حجاب اصلا کلمه مناسبی نیست یاد بگیریم به پوشش هم احترام بزاریم و همو قشنگ خطاب کنیم شل حجاب چیه و ...

شل حجاب کلمه ی بدی نیستش توصیف هستش،مثلا روسریشونو شل میبندن نه سفت و محکم.یا اینکه کنایه از این هستش که به احکام حجاب اهمیت زیادی نمیدن و شل میگیرن.

اگه این کلمه باعث رنجش شما شده ببخش منو گلم

اسی من زیاد سر درنمیارم ولی یه سرچ زدم مدل راسته خیلی قشنگ بود. مخصوصا رنگیش که برای مهمونی عالیه🥹

دستت درد نکنه عزیزدلم👍😍

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس📚

من میپوشم بد نیست بهم میاد بستگی به هیکلت داره

درسته👍

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس📚

اسی راسته نخر از اینا بخر ک تو کمرش از تو بند داره بسته میشه من میپوشم و ب نظرم از چادر خیلی بهترالا ...

ممنونم این مدل رو هم می‌پوشم حتما😘👍