2777
2789
پول ندارم بدم قرآن خواندن هم میشه بگم ثوابش بره برای اونا

شرایط داره صلواتم میشه ازمرجعت بپرس

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون عزیز دل دعا کن به راه راست هدایت شم ووعمرم طولانی شه بتونم جبران کنم

انشااله درست میشه کارت

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
گفتی دنبال نشونه باشبیشتر توضیح میدی عزیزم

خودم بعدها که رفتم سراغ دندون اینا 

فهمیدم هدفم جراح شدنه 

چرا اینو میگم دلیلش اینه خانواده حقیقی ام ضعیف بودن از نظر مالی مردن من به کسی سپرده شدم که هم پول کافی داره هم داره به شدت کمکم میکنه و هم سهمیه داره 

توی یکسال تجربی رو خوندم 

کتابا رو همه رو ترمیم زدم بدون استاد خودم تجربی رو خوندمش الان آماده کنکورم توی این راه هر وقت به مشکل میخوردم یه جوری اوکی میشد برام شرایط بارها نزدیک بود بمیرم ولی به طرز عجیبی زنده موندم به نظرم هدفم دندون پزشکی هست 

این رشته رو دوست دارم درک شعور ام دارم که بیمار رو درک کنم راهت این تجربی رو خوندم و دارم مسیر رو ادامه میدم اش 

بارها نزدیک من بزنم به یکی یا یکی بزنه بهم رفع شد ازم 

سر فک دل جراحم نرم شد مشکل بینی ام رو بدون پول حل کرد و زنده موندم دیدی میگن فلان بچه رو از دست مرگ به طرز عجیب نجات پیدا کرد انگار دست غیب کمکش کرد اینو بارها تجربه کردم بهم ثابت شده حالا حالا زنده میمونم و بدرد بخور بقیه ام 

ما همیشه در حال از دست دادنیم، الان از دست ندیم دوسال سه سال و...بلخره از دست میدیم..بنظرم ازش حس خو ...

هم خوشحالم برای دندون پزشکی کمک به مردم اینا و هم ناراحت ک ای کاش حداقل یکبار دیگه با هم دیگه بودیم 

خودم بعدها که رفتم سراغ دندون اینا فهمیدم هدفم جراح شدنه چرا اینو میگم دلیلش اینه خانواده حقیقی ام ض ...

اره انیشتین هم گفته هرکس رسالتی در این دنیا داره و من خودم فکر میکنم رسالتی در این دنیا عشق دادن و کمک کردن ب بقیه ست..مثلا رسالت رونالدو خوب بودن و اینکه بزرگترین خیره جهانه و خوشبحالش.‌موافقم هرکس رسالتی داره و باید با نشونه ها راهش رو پیدا کنه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
هم خوشحالم برای دندون پزشکی کمک به مردم اینا و هم ناراحت ک ای کاش حداقل یکبار دیگه با هم دیگه بودیم

نذار انرژی منفی بیاد سراغت اگه الان هم بودن بلخره باید از این دنیا میرفتن هممون میریم پس با کارهای خیر خوشحالمون کن 😍😍

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
عزیزم میشه بگی پزشکی قبول میشم؟ازدواجم چی میشه

حسم فقط برای اطرافیان که باهاشون برخورد دارم و خودم خوبه 

برای تو نه پس دروغ نمیگم نمیتونم 100 بهت جواب بدم 

برای پزشکی تلاش کن تا پایان جونت انشالله که بهش برسی 

فقط خسته نباش منم مثل ام تجربی میخونم شرایط ام سخت تر بود ولی ول نکردم اصلا 

برای ازدواج حرفی ندارم 

نذار انرژی منفی بیاد سراغت اگه الان هم بودن بلخره باید از این دنیا میرفتن هممون میریم پس با کارهای خ ...

100 درصد دنبال پول نیستم واقعا هر کی نداشت مهم نیست برام دست یکی مثل خودمی میگیرم 

100 درصد دنبال پول نیستم واقعا هر کی نداشت مهم نیست برام دست یکی مثل خودمی میگیرم

خدا عمر با عزت بهت بده عزیزم