2777
2789
نه فقط با کسایی که رابطه نزدیک دارم و در تماس ام بعد یکی مدت اتفاقایی مثل ازدواج بچه داری اش مرگش ای ...

من خوشم اومد 😍

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نماز اول وقت بخونم درست میشه این مشکل؟

اینطورگفته بودن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
اتفاقایی که افتاده رو چند تا شون گفتم حتی میدونم آینده ام چی میشه یا برای بقیه چه اتفاقایی می افته

توروخدا واقعیت رویهم بگو حست میگه اخرتم چیه من آدم خوبی نیستم سختم میاد خوب بودن ازت راستش رومیخوام 

خب اتصالات قویه خیلی هم عالیه..خداوند قابل دونستت

ولی دلم میخواست توی این زندگی این مسیر خیلی چیزا رو ازم نمیگرفت 

گذشته ام رو میدونم چیه خانواده ام کیا بودن چرا مردن چرا به یکباره کارم به دندون پزشکی رسید و....

[QUOTE=367783735]توروخدا واقعیت رویهم بگو حست میگه اخرتم چیه من آدم خوبی نیستم سختم میاد خوب بودن ازت راستش 

ببخشیدسوالی روکه ازمن نپرسیدی جواب میدم حالاکه میدونی چراسعی درخوب شدن خودت نمیکنی؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
توروخدا واقعیت رویهم بگو حست میگه اخرتم چیه من آدم خوبی نیستم سختم میاد خوب بودن ازت راستش رومیخوام

آدم خوب مطلق بد مطلق نیست باید هدف از خلقت ات رو بدونی دنبال نشونه باشی با بقیه خوب باش بهترین حس مرگ جدایی از این جسم هست و پرواز رو 

توی زندگیت خودکشی نکن هیچوقت که گناه سنگینه هست 

به نظرم اغلب آدما اخرت خوبی دارن با این ویژگی هایی که گفتم من تو رو ندیدم برای همین نمیتونم 100 بگم بهت ولی مراقب این کارا باش

ولی دلم میخواست توی این زندگی این مسیر خیلی چیزا رو ازم نمیگرفت گذشته ام رو میدونم چیه خانواده ام کی ...

ما همیشه در حال از دست دادنیم، الان از دست ندیم دوسال سه سال و...بلخره از دست میدیم..

بنظرم ازش حس خوب بگیر و خوش باش

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
آدم خوب مطلق بد مطلق نیست باید هدف از خلقت ات رو بدونی دنبال نشونه باشی با بقیه خوب باش بهترین حس مر ...

چشم ممنون عزیزم حالا من حق االناس زیادی گردنمه پولی به نظرت توبه کنم جاش قرآن بخونم ثوابش بره برااونا قبوله چون پولی ندارم که بدم..بعدهم دیگه حق االناس نکنم

نمیدونم اصلا ناامیدم کلی حق االناس گردنمه پولم ندارم که بدم

تامیتونی جبران کن وقت کمه یاحلالیت بگیریابه نیتشون کارخیرانجام بده

آدم خوب مطلق بد مطلق نیست باید هدف از خلقت ات رو بدونی دنبال نشونه باشی با بقیه خوب باش بهترین حس مر ...

گفتی دنبال نشونه باش

بیشتر توضیح میدی عزیزم