2777
2789

اینو نوشتم :

مشترک گرامی🤨♥ال

هی من قربون تو بشم ک مشترک گرامی منی😍مشترک در دسترس منی😁

فدای اون قلب مهربونت بشم که شدی مشترک با من🫂🫀

تو همیشه مشترکِ قلبم بمون 🫶

خوشتیپ و جذاب من،آخه من دنیامُ با تو شریک نشم با کی بشم؟

من دلم میخواد همه‌ی خوشیامُ با تو تقسیم کنم😍

دلم میخواد همیشه با تو بخندم پیش تو باشم با تو نفس بکشم👩‍❤️‍👨

چقد قشنگه داشتنت 😍

مشترک موردنظر خودمی😋😜

عوقمممم گرفتتتت😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

چندشم شد از خودمممم😵‍💫🥵 

وای من چرا نمیتونم مثل زنا انقده عاشقانه صحبت کنم 😐

چقدر بده مجبور باشی همش براش فیلم بازی کنی 🥺😵‍💫

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم وقتی اینارو میشنوم خندم میگیره به نظرم مشخصه ادا هست هر کسی زبان عشق مخصوص به خودشو داره 😁

هعی من که اصلا نمیتونم باهاش عاشقانه صحبت کنم فقط تو پیام میتونم 😂از حرفهای عاشقانه حالم بهم میخوره 

یه توصیه دوستانه بکنم

در حدی محبت کنین که خودتون حس خوبی دارین

حرفی که از دل میاد به دل میشینه 

کانال خانومای قری و این حرفا و شورت قرمز یه مشت کلیشه هست

به جای این همه صحبت میتونستین فقط بگین 

مال خودمی❤️

یا هر چیزی که دلی باشه هر چند کوتاه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
از تو کانال خانومای قری ورداشتی😂

عککک از کجا فهمیدی 🤣 باور می‌کنی از بس به نامزدم حرف عاشقانه نمیرنم خودش این کانالو برام فرستاد گفت یاد بگیر ؟🤣

اولا نی نی سایت چالش این چیزا بود همه واس شوهرهامون میفرستادیم خیلی باحال بود😅😅من که با کلی خجالت میفرستادم😅

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

همه رو با هم نگو که 

آدم سرش گیج میره

جیره بندی کن 😅😅

الان این هر جمله شو باید نگه داری واسه یه وقتی

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

یه توصیه دوستانه بکنمدر حدی محبت کنین که خودتون حس خوبی دارینحرفی که از دل میاد به دل میشینه کانال خ ...

آخه نامزد من برعکسه عاشق این حرفای کلیشه ای و مسخرس باور میکنی این کانالو هم خودش برام فرستاد گفت یاد بگیر ؟🤣

از کلمه های ساده خوشش نمیاد

چقدر قشنگ برمیدارم میفرستم همین لبخندش می ارزه. 

همینا برا دو طرف اینقد دلخوشی میاره. مردا هم دوست دارن لوس بازی زنشونو. بازم تکرار کن😊

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.