2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم حالم خوب نیست ،حالم اصلا خوب نیستمی خوام قرص بخرم،آلفا اسلیم می خوای وقتی استفاده کردم بهت پیام ...

الهی حال دلت خوب باشه

منم چند وقته داروهای ضدافسردگی میخورم اونم خودش یجور چاق کننده س اما باید یه دوره استفاده کنم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
الهی حال دلت خوب باشهمنم چند وقته داروهای ضدافسردگی میخورم اونم خودش یجور چاق کننده س اما باید یه دو ...

باشه عزیزم 

کاش منم دارو ضد افسردگی بخورم ،ولی چه کنم افسردگیمو دوست دارم 

به این رسیدم که بعضی چیزا دیگه دست من نیست و تقدیر منه ،ساکت می شینم و گریه می کنم 

هیچی اندازه گریه حالمو خوب نمی کنه

باشه عزیزم کاش منم دارو ضد افسردگی بخورم ،ولی چه کنم افسردگیمو دوست دارم به این رسیدم که بعضی چیزا د ...

وااای نه ترو خدا

برو درمان شو

من بعد از فوت پدرم اینطور شدم ...خیلی بده

همش گریه و کناره گیری و ....استرس شدید

این شد که خود جدیدمو دوست نداشتم و رفتم روانپزشک

الان خیلی خوبم...

با خودت این کارو نکن 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من فقط والری شمار میکنم‌برونه ورزش‌امید داشته باشم؟

اگه فست بگیری خیلی خوب میشه

فست ۱۶.۸ در هفته سعی کن یه روز بگیری

فست ۵.۲ هم سعی کن همیشه بگیری

اینجوریه که پنج روز طبق کالری مجازت غذا میخوری

دو روز باید ۵۰۰ کالری غذا بخوری اگه گرسنه ات بود تا ۷۰۰ هم میتونی غذا بخوری ولی بیشتر نه

این دو روز هم باید فاصله داشته باشن

من یکشنبه‌ها ۵۰۰ تا میخورم

چهارشنبه‌ها ۵۰۰ تا میخورم

یه روزم در هفته چیتم که تا ۲۰۰۰ تا میتونم غذا بخورم

بقیه روزا طبق کالری مجازت

بدون وزرش بعد یه مدت روند لاغری کند میشه ولی آره میشه وزن کم کرد

اما خب اگه پیاده روی یا حتی چند دقیقه ورزش در طول روز داشته باشی عالیه چون بدنت بعد رژیم شل و آویزون نمیشه

جمع و جور میشه

اگه پیاده روی و ورزش نمیتونی

توی خونه آهنگ بذار برقص

اینم تاثیر داره

فقط غذاهای چرب و چیلی رو کمتر کن

نون رو کمتر کن

برنج رو کمتر کن

شیرینیجات که میخوری کمتر کن

حذف نکن کم کن

نوشابه هم حذف باشه بهتره

🧚🏻‍♀️