2777
2789
عنوان

حق طلاق و حضانت فرزند در ازای بخشیدن مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 120 پست
اونم میدونه دوسش داری داره دست پیش میگیره ک پس نیوفتهوقتی فهمیدی خیانت کرده هر چقدرم ک دوسش داشتی و ...

وکیلی چیزی ندارین ازش مشورت بگیرم میترسم...

برگشته میگه یا اینکارو بکن

همش فکر میکنه من اهل مهریه گرفتنم و پولکی میترسه

چون وقتی ازش خیانت دیدم همه طلاهام بردم خونه بابام میگه تو پاش برسه همه چی رو برمیداری میری منم به خاک سیاه میشونی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلی گریه کردم داد و بداد تا اینکه یکی بهم گفت حق طلاق و حضانت فرزند ازش بگیر اونم گفت تو مهریه ات بی ...

ببین شوهرت ی مرگش هست .‌میدونه بازم اینکارو‌میکنه ک اینجوری پرو‌حرف میزنه. اما باز اگر راضی میشه ب بخشیدن نصفش قبول کن. 

parasoo1989@
خیانتش درچه حد بود؟

ببین من نمیدونم خیانتشون در چه حد بوده من فقط پیاماشون دیدم هیچی ازش ندیدم میگه کلا ۲۰ روزه وارد دوستی شده بودن با دختره سرکارشم حرف زدم اونم گفت اشتباه کرده...صدای دختره رو هم ضبط کردم

ینی چی عندالاستطاعه یعنی چی

مهریه عندالاستطاعه یعنی اگر اقا توانایی مالی داشت پرداخت میکنه برای مثال اگه مالی داشته باشه( بجز خونه ای که داخلش زندگی میکنه و اون خونه در محله متوسط با متراژ متوسطی باشه) اون مال توقیف میشه و مهریه شما پرداخت میشه. در عندالمطالبه هم تمامی مهریه پرداخت میشه و اگه درخواست اعسار اقا پذیرفته بشه قسط بندی میشه

عزیزم تا میتونی ازش پول بگیر

دوسش دارم دوسش دارم نکن این دوست داشتن نیست وابستگیه با یه مدت دوری هم میتونه برطرف شه پس نگران این چیزا نباش 

حق طلاق بلا عزل ازش بگیر اسم حضانت نیار اون این جوری که حرف زده نمیخواد دست از کارش برداره پس اگه کار به طلاق کشید بچتونو نمیخواد از این جنبه هم خیالت راحت 

اگه مقاومت کرد بگو به شوهر اون زن میگم ، اون با دلیل محکمه پسند اگه مشخص شه شوهرت و زنش باهم بودن حتی میتونه به قتل برسونتشون!!!تهدیدش کن مثه سگ بزار بترسه 

کاری کن یا با دست پر بتونی جدا شی یا اگه سایه زن هم سمتش افتاد تا چند روز از ترس تو خونه تب کنه مثه بید بلرزه 

کاربری دست 
ببین شوهرت ی مرگش هست .‌میدونه بازم اینکارو‌میکنه ک اینجوری پرو‌حرف میزنه. اما باز اگر راضی میشه ب ب ...

میدونی اون ترسیده از اینکه من مهریه بگیرم همش فکر میکنه من اهل گرفتن مهریه و بدبخت کردنشم اخه اون روز که ازش خیانت دیدمفتم پدرت درمیارم مهریه امو میزارم اجرا ابروتو میبرم

وکیلی چیزی ندارین ازش مشورت بگیرم میترسم...برگشته میگه یا اینکارو بکنهمش فکر میکنه من اهل مهریه گرفت ...

بگو اره دیگه اگر ببینم باز همینکارو میکنم. بگو چرا نکنم ازش جواب بگیر بگو چرا اگر خیانت دیدم نبرم‌همه چیمو؟؟!!!!

اخرم بهش بگو تو اگه از خودت مطمعنی و منو میخوااای همه جوره این فکرا توسرت نمیاد. ادم زندگی میکنی واسه مگه داشتن من حقوحقوقم میدی. 

parasoo1989@
عزیزم تا میتونی ازش پول بگیردوسش دارم دوسش دارم نکن این دوست داشتن نیست وابستگیه با یه مدت دوری هم م ...

ببین از چت هاشون عکس دارم از گوشیم پاکک گرد رفتم به شوهر زنه گفتم زنت با شوهرم در ارتباطه بگو دست از سر زندگیمون برداره با یه پیج فیک رفتم ولی شوهرشم وحشیه شوهرمن میگه من بابای بچتم میخوای منو بدیخت کنی بچت بی باباشه گفتم میگم بابای بچت خیانت کار بوده

بگو اره دیگه اگر ببینم باز همینکارو میکنم. بگو چرا نکنم ازش جواب بگیر بگو چرا اگر خیانت دیدم نبرم‌هم ...

به من خرجی هم نمیده منم گفتم دیگه سرکار نمیرم از کارم میام بیرون این زندگی ارزش کار نداره

مهریه عندالاستطاعه یعنی اگر اقا توانایی مالی داشت پرداخت میکنه برای مثال اگه مالی داشته باشه( بجز خو ...

اره برگشته میگه عندالاستطاعه اش کن همش حرف عوض میکمه حالمو بهم زده