2777
2789
عنوان

حق طلاق و حضانت فرزند در ازای بخشیدن مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 120 پست

اون خیانت کرده در قبالش بخشِش مهریه هم میخواد

چقد همسرت ترسناکه اسی جان

به هیچ وجه ابدا مهریه رو نبخش

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ مدیتیشن🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠🧚‍♀️ARMY

خودت مستقلی بچه رو بزرگ کنی؟ 

بنظرم شوهرت مشکوکه 

احتمالا واهمه ای از طلاق نداره و خودشم طلاق رو پیش بینی می‌کنه 

ولی مهم آرامش خودت و بچه اس واقعا 

من اگر مستقل باشم به حق حضانت و طلاق رضایت میدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیانت کرده؟ چون دوسش داری میخوای زندگی کنی 

اوک پس بشین زندگیتو بکن حضانت و حق و طلاق برای چیه؟ 

بهش بگو فقط نمیخوام بچم بی پدر بزرگ بشه نگو دوسش داری به پاش موندی و بگو تکرار بشه ببینم تمام و کمال مهریمو ازت میخوام

شما خیانتشو فهمیدی چ کردی؟گاهی واسه بعضی مردا اگر اروم باشی ابرو داری کنی جواب‌عکس‌میده، تهدیدی چیزی ...

الان قبول کرده میگه باشه ۱۴ تا سکه باشه حق طلاق و حضانت فرزند بهت میدم

خیانت کرده؟ چون دوسش داری میخوای زندگی کنی اوک پس بشین زندگیتو بکن حضانت و حق و طلاق برای چیه؟ بهش ب ...

منم همینو گفتم الان ترسیده میگه تو پولکی هستی به پول اهمیت میدی ولی من از حق طلاق و فرزندم میگذرم تو ازمهریه ات نمیگذری

خودت مستقلی بچه رو بزرگ کنی؟ بنظرم شوهرت مشکوکه احتمالا واهمه ای از طلاق نداره و خودشم طلاق رو پیش ب ...

من بدبخت مستقل نیستم و سرکار میرما ولی خیلی وابسته ام و شوهرم از اینکه میبینه انقدر دوستش دارم داره سو استفاده میکنه ازم

شما خیانتشو فهمیدی چ کردی؟گاهی واسه بعضی مردا اگر اروم باشی ابرو داری کنی جواب‌عکس‌میده، تهدیدی چیزی ...

کلی گریه کردم داد و بداد تا اینکه یکی بهم گفت حق طلاق و حضانت فرزند ازش بگیر اونم گفت تو مهریه ات بیخش الان دیگه ول نمیکنه میگه باید این کار و بکنی میگه اگر منو دوست داری و پولکی نیستی از مهریه ات بگذر

حالا الان میگه ۱۴ تاش نگه دار

اونم میدونه دوسش داری داره دست پیش میگیره ک پس نیوفته

وقتی فهمیدی خیانت کرده هر چقدرم ک دوسش داشتی و میخواستی زندگی کنی باید یجوری رفتاری میکردی ک بخ پات بیوفته نه اینکه پرو پرو بگه مهریه تو ببخش

اون هدفش معلومه

امیدوارم بخاطر یه دوست داشتن سرت به باد نره

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
شما هم بچه داری مثل من اونقدر حالم خرابه نخوندم قشنگ متن رو نمیدونم چی بگم اگه شاغلین میتونی مستقل ب ...

مشکل از دلمه که دوستش دارم از حرف مردم میترسم و اصلا دلم نمیخواد بچم بی پدر و مادر باشه ولی ما چند روزه همش بحث داریم بخدا حالم خیلی بده