2777
2789
عنوان

رفته بودیم عروسی ی دختره بوددد😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 47 پست
ول کن دیگه چه حساس شدی هر قومی یه جور رسم و رسوم داره دیگه چرا انقد الان گیر دادی به اسی یه تعریف از ...

یه آسیب شدید اجتماعی 

اگه کشور دیگه ای بود سر این کارشون گوشه زندان بودن 

بچه ۱۴ ساله فقط بچست 

نون خور اضافی که گیر نیاوردن بچه رو از ناف میگیرن شوهر میدن 

گوجه سبز میقولی هستم کاراگاه نی نی سایت 😎😁 یک عدد کیدرامری 😍🧡
دادنش حالا؟پسره چند سالشه

فقط نشونن هنوز عقد نیستن پسره  ۲۲ سالشه ولی خیلیییی پولدار و خوشتیپ و خوشگلهه😅

افراد زیر ۱۸ سال تو هیچکدوم از تاپیکای من شرکت نکنید مرسی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دادنش حالا؟پسره چند سالشه

فقط نشونن هنوز عقد نیستن پسره  ۲۲ سالشه ولی خیلیییی پولدار و خوشتیپ و خوشگلهه😅

افراد زیر ۱۸ سال تو هیچکدوم از تاپیکای من شرکت نکنید مرسی

یه آسیب شدید اجتماعی اگه کشور دیگه ای بود سر این کارشون گوشه زندان بودن بچه ۱۴ ساله فقط بچست نون خور ...

به جای این حرفا دعا کن خوشبخت شن

اونا جفت شونم راضی ان  تو چرا جلز ولز میکنی

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
یه آسیب شدید اجتماعی اگه کشور دیگه ای بود سر این کارشون گوشه زندان بودن بچه ۱۴ ساله فقط بچست نون خور ...

منم نمیدونم چطوری میشه واقعا"

یا اینکه اصلا" ۱۴ سال حسی داره از عشق از نیاز ج ن سی 

حرف دل در دل بماند بهتر است....

یعنی اگه من یه زمانی دختری میداشتم و یکی توی یه همچین سنی میومد خواستگاریش چنان میزدم توی دهن اون خواستگار که خون بالا بیاره. 

سلام به همه مامانا و باباهای مهربون و نمونه و بچه‌های گلشون😍 به شاپکینز خوش اومدین💐 ما اینجا برای کوچولوها کلی لباسای خوشگل داریم. به اضافه لوازم آرایشی برای مامانا و دختر خانومای دوست داشتنی.💅 امیدواریم حتی اگه قصد خرید هم ندارین، از دیدن محصولات جذابمون لذت ببرین♥️☺️ راستی! هر چی بخرید براتون چند درصد تخفیف قائل میشیم. خیالتون جمع جمع😃     https://t.me/shopkins2024         غرفه‌ی ما در با سلام: https://basalam.com/shopkinz

ببین بضی وقتا خواستگار انقد پاپیچ میشه انقد میرن و میان دیگ میدی آبجی خودم اینطوری شد ۱۳ بود انقد پ ...

کالاست هر کی بیشتر پافشاری کرد بدی بره ؟ 

باید کوبید دهن اون خواستگاری که میره واسه دختر ۱۳ ساله 

۱۵ ساله خودش بچست بچه بزرگ کردنش چیه 

به جای این حرفا دعا کن خوشبخت شناونا جفت شونم راضی ان تو چرا جلز ولز میکنی

چون همینا میانگین هوش ایرانیا رو پایین میارن 

بایدم نگران باشم 

همه که این مدلی نیستن این طوری نمیشه گفت پس نقش پدر و مادر چی میشه ؟من سنم که کم بود به خاطر محیط مد ...

سلب مسئولیت نمیکنن اما واقعا حریف نمیشن بعضی پدرمادرا

این اشنای ما دخترشو برد یکی از مدارس خوب شهرمون باکلی پارتی فکر کنم هییت امنایی یه همچین چیزی..مثلا اتاقشو تغییر دکوراسیون دادن گفتن به سازی علاقه داری براش پیانو خریدن خیلی مشغولش کردن خونوادش..خیلی کارا اما دختره گفت میخوام باهاش ازدواج کنم کلی هم پسره رفت و امد بهش دادن دختره رو..اما مامانه همیشه میگه چی فکر میکردم چی شد دلم میخواست دخترم درس بخونه برای خودش کسی بشه دستش تو جیب خودش بره..

واقعا نمیشه قضاوت کرد من خودم دختر ۶ساله دارم واقعا نمیخوام کسی رو قضاوت کنم..ولی از همین بچگی خیلی داریم روش کار میکنیم انشالله به خودش عاقلانه تصمیم بگیره و راه درست رو انتخاب کنه ماهم تلاش میکنیم برای پیشرفتش..

منم نمیدونم چطوری میشه واقعا"یا اینکه اصلا" ۱۴ سال حسی داره از عشق از نیاز ج ن سی

خیلیم طرفدار دارن 

حقم دارن وقتی از بچگی اوج رویاشون شوهر کردن بوده نهایت بچه دار شدن  همین میشه 

کالاست هر کی بیشتر پافشاری کرد بدی بره ؟ باید کوبید دهن اون خواستگاری که میره واسه دختر ۱۳ ساله ۱۵ س ...

دیگ نبودی تو شرایط 

خب لابد خیلی میخواستش که یه سال اومده رفته

حقشه برسه بهش

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

تو تایپیک های قبلیتون در مورد معنی یه اهنگ لری پرسیدین چون قفل بود گفتم اینجا بگم

"برنو بلنده من مال نوم خدا کهره شکال"

برنو تفنگیه که لرها از قدیم الایام به اون معروفن که دونمونه داره،برنو بلند وبرنو کُل(کوتاه)
برند کوتاه صدا وتخریب بیشتری داره وبرنو بلند ظرافت و دقت بیشتری داره
برای همین تو آهنگای لری دختر خوش قد وبالا رو میگن برنو بلند
تو کتاب بهمن بیگی اومده هر مرد لری در آرزوی دو برنو است:
برنویی بر دوش و برنویی در آغوش!

"برنو بلنده من مال" یعنی جایی که هستن یارش به خوش قد وبالایی معروفه
کهره شکال هم وقتی میگن که یکی خیلی قشنگه و به دل میشینه
نوم خدا هم یعنی ماشالله