2777
2789
اتفاقا حتما باید ثابت کنند چون عادت کردن به تهمت و دروغ براشون رفتم گشتم مقاله دادم کل مراحل بیماری ...

بله 

به قول خودشون هر کی ادعا می کنه باید ثابت کنه 

ده بار ازشون خواستم باشه رفرنس شما غلط. چرا خودشون با یه رفرنس معتبر این غلط بودن رو نشون نمی دن!!!

تاپیک های خودشون هم که گویای همه چی هست به قول خودشون ساینس در تاپیک هاشون فوران می کنه!!!

مثل تز یبوست گرفتن با سبزی خوردن شما!!!استاد حالا شما چرا رفرنس رو دریغ می کنید؟!!!!! چرا فقط رجز می ...

بازم بت میگم من هر وقت ادعای علمی کردم بعدش شما و دوستتون میتونید از من رفرنس بخوایید، ضمنا انقدر درمانده شدی که تاپیکای قبلی منو زیر و رو کردی؟ بله من همیشه با خوردن سبزی خوردن یبوست شدید میگیرم و رابطشون برام عجیب بود که براش تاپیک زدم، اگر میگفتم آی ملت چه نشسته اید که سبزی خوردن یبوست میده شما میتونستید از من رفرنس بخوایید

چون این مغلطه تکراری بود جواب تکراری دادم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ویروس تا پنج روز قابل انتقال هست بعدش نه

جدی؟

من شوهرم ۱۰ روزه سرماخورده طفلکی هنوز تو اتاق جدا میمونه بخاطر بچه😁

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)
بازم بت میگم من هر وقت ادعای علمی کردم بعدش شما و دوستتون میتونید از من رفرنس بخوایید، ضمنا انقدر در ...

چرا خودتون رو اون راه زدی

اون کاربر مرجعی ارائه دادن که شما نفی کردی

پس باید با یه مرجع عملی این رو ثابت کنی

ضمن اینکه به راحتی دروغ هم گفتی

نی نی یار باید به این دروغ شما هم رسیدگی کنند

بله کسی که اینقدر مدعی هست باید دید که خودش چی می گه و تاپیک های شما به اندازه کافی گویا و واضح بودن که دیگه نیاز به سوال و جواب نیست. کسی که در مورد یه موضوع کاملا علمی که همه بهش گوشزد کردن فقط معده و شکم خودش مرجع محسوب میشه دیگه توقعی ازش نیست

دیگه هم با کسی که ادعای دروغ داره بحثی ندارم و از نی نی یار می خوام که نتیجه بررسی خودشون رو بفرمایند

جدی؟من شوهرم ۱۰ روزه سرماخورده طفلکی هنوز تو اتاق جدا میمونه بخاطر بچه😁

دکتر به من گفته برای پسرم متخصص کودکان شما از دکتر خودتون بپرسید چون ظاهرا ایشون اطلاعات کافی نداشتن طبق گفته یکی از کاربرهای اینجا که فوق تخصص بیماری شناسی و ویروس شناسی هستند ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 
اتفاقا حتما باید ثابت کنند چون عادت کردن به تهمت و دروغ براشون رفتم گشتم مقاله دادم کل مراحل بیماری ...

به اون url میگی مقاله؟؟

چرا یکی درمیون شما سه چهار نفر میاید؟ نمیشه با هم آنلاین بشید دیگه منم ناهار خوردم خستگیم در رفته

شما همین که ادعای دروغ نکنی کافیهادعای علمی تون رو قبلا و در این تاپیک کاملا نشون دادید. با رفرنس مع ...

میشه شما رفرنستون رو نشون بدید؟ من هیچ ادعای علمی نکردم فقط از شما منبع خواستم چهار صفحست

به اون url میگی مقاله؟؟چرا یکی درمیون شما سه چهار نفر میاید؟ نمیشه با هم آنلاین بشید دیگه منم ناهار ...

باید ثابت کنی ما یک نفریم الان تاپیک جدا میزنم اتفاقا نی نی یار ببینه تا تعلیق بشی یاد بگیری کم دروغ بگی

@niniyar_5    

@niniyar_3    

لطفا به ادعای این کاربر رسیدگی کنید 

هرچی آرزوی خوب مال تو