2777
2789
عنوان

حالم از خودم بهم میخوره 😭😭

137 بازدید | 16 پست

پارسال برای کنکور نخوندم امسال پشت کنکور موندم درصدای آزمون ماز بعد از اون همه خوندن 

فیزیک ۷ ، شیمی ۲۳ ، زیست ۱۱ 😭😭😭من لیاقت هیچی رو ندارم 

اون از زندگیم که شوهرم رید تو زندگیم ، اینم از این وضعیتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نگران هیچی نباش اول آرامش بیار به زندگیت اتفاقات گذشته رو فراموش کن دوباره تلاش کن 

حساب قبلی پرید😶بخدا اگه گزارش بزنین یه پاتونو میبندم به گاو گشنه یه پاتونو به گاو تشنه🐄بابا ولم کنین از عالم و آدم سیمکارت گدایی کردم🤧

خواهر من

تو با همین خوندنت قلمچی بزن همه رو بالای ۳۰/۴۰ میزنی بهت قول میدم 

ماز خیلیییی سطحش بالاست معروفه که میگن از کنکور هم سخت تر میگیره ولی قلمچی هم سطح کنکوره

نمی‌دونم چرا همه چی سر آزمون یادم میره انگار هول میشم😭

حیوانات به آدم آرامش میدن بهتر از دکتزه یه عروس هلندی بگیر آرومت میکنه من خودم مثل شما بودم آخه یه نامزدی نا موفق داشتم خیلی کمک میکنن

حساب قبلی پرید😶بخدا اگه گزارش بزنین یه پاتونو میبندم به گاو گشنه یه پاتونو به گاو تشنه🐄بابا ولم کنین از عالم و آدم سیمکارت گدایی کردم🤧

قلم چی که خیلییییی برام سخت تره خیلی ، حس میکنم ماز راحت تره

جدی؟ ولی برعکسه ها  ماز رو میگن سخت تره 

ولی در هر صورت نا امید نباش 

امسال همه به امید سال بعدا که میگن یازدهم حذفه 

سعی کن انرژیتو برای اردیبهشت بزاری تراز بهتری میده تا تیر 

حتی اگه به نظرت نمی تونی هم باز کم نیار که تهش بگی 

همه امو گذاشتم این شد 

من منتظرم تاپیک قبولیت می مونممم دختررر با اراده