سلام دوستان تایپک قبلی همه چیز رو توضیح دادم الان پیام داده اگه جوابمو ندی تا ظهر آبروت رو میبرم توروخدا دعا کنید آبروم نره برام صلوات بفرستین لطفاً 😭💔
خب پس چیو میگین دارهاز شما که هیچ مدرکی نداره خوبه اینکه اینکار هارو نکردین خوبهنه فقط تهدید ویسی دا ...
میگه خودمو میکشم پیام هات هستن تو میشی قاتلم طرف 32 سالشه بچه هم نیست قبلاً همچین اتفاقی افتاده بین فامیل میترسم منم اونجوری شم بعد بخدا فامیل هم هست تقریبا پسر عمو نمیدونم چه گناهی کردم دارم تاوان میدم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بکشه خودشوجرعت داره بکشهاصلا بکشه شما مگه بهش حرفی زدی که بخوای قاتل بشی؟اون گفته بیا با من ازدواج ک ...
گفتم که قبلاً دو تا دوست از فامیل های خودمون یکی گفت میخام خودمو بکشم طرف هم گفت بکش بخدا خودشو کشت دو تا دختر هم بودن کاری کردن خانواده دخترع شدن قاتل از اینجا رفتن کسی باهاشون حرف نمیزنه من نمیخام اینجوری بشه کسی رو هم ندارم بهش بگم بین این همه آدمم شما جواب دادین یه دنیا ممنون