2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنید

101 بازدید | 24 پست

سلام دوستان تایپک قبلی همه چیز رو توضیح دادم الان پیام داده اگه جوابمو ندی تا ظهر آبروت رو میبرم توروخدا دعا کنید آبروم نره برام صلوات بفرستین لطفاً 😭💔

بیاد ببینید چطوری میخواد آبروتون رو ببرهپوستشو دولت میکنه اگه غلطی کنهشما پیامارو نگه دارین به عنوان ...

میترسم همه پیام هاشو حذف میکنم کسی نبینه صبح که از خواب پا میشم میبینم یه تهدیدی کرده زندگیم جهنم شده لطفاً برام دعا کن 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیاد ببینید چطوری میخواد آبروتون رو ببرهپوستشو دولت میکنه اگه غلطی کنهشما پیامارو نگه دارین به عنوان ...

میترسم همه پیام هاشو حذف میکنم کسی نبینه صبح که از خواب پا میشم میبینم یه تهدیدی کرده زندگیم جهنم شده لطفاً برام دعا کن 😭

خانم به دعا ربطی نداره شما کم نیارین سر هیچ و پوچاز چی میترسین دقیقا

میگم به کسی بگه من همچین آدمی نیستم بخدا از روز اول گفت حرف نزنی آبروت رو میبرم یکسال گذشت منم دیگه یکم جرئت خرج دادم دو هفته س جوابشو نمیدم امروز قسم خورده جوابشو ندم هرچی ببینم از چشم خودمه

میگم به کسی بگه من همچین آدمی نیستم بخدا از روز اول گفت حرف نزنی آبروت رو میبرم یکسال گذشت منم دیگه ...

شما نگران نباش 

بزار هر غلطی میخواد بکنه 

شما اگه دستش چیزی نداده باشین برنده شمایین

ولی پاک کردم بخدا میخام دیلیت بزنم میگم الان نگه از حرص من کرده حتی میترسم دیلیت بزنم

دیلیت نزنین خانم

نگه دارین 

اگه دولت بخواد میتونه پیام های پاک شده دو سه ماه پیشم برگردونه 

ولی شما حضوری نگه دارین اینارو