2777
2789
عنوان

برای مادری که دختر نوجوونش رو از دست داده چکار میتونم بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 27 پست
دخترخالت چرا فوت کرد؟چند سالش بود؟

۱۴ سالش بود تصادف کرد

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه طرف میره باید شعورشو داشته باشه غذاشو درس کنه ببره

نه دیگه اونا میگفتن میریم حالا دور هم یه نون پنیر هم می‌زنیم مثلا 

اگه شعور داشتن زرتو زرت اونجا نبودن 

می‌گفت وقت برای حموم کردن نداشتم در این حد دورش شلوغ بود 

می‌گفت خانواده خودم میرفتن خانواده شوهر میومد اونا میرفتن عمه عمو دایی ها میومدن این چرخه هی ادامه داشت

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

تو برای خالت چکار کردی؟خودت چطوری کنار اومدی؟

تو مراسما شرکت کردم کار کردم و یه گوش شنوا بودم براش همین 

خاک سرده بعد چند روز عادی شد برام 

ببخشیدا مفت خور بودن.

من خودمم قبول دارم این حرفو حتی اگه خانواده خودم باشن

اخه طرف میره باید شعورشو داشته باشه غذاشو درس کنه ببره

اگه واقعا قصدشون همدردی با فرد داغدیده بود باید ظرفاشم میشستن خونه اش رو هم جارو میزدن کارهاش رو میکردن غذا براش درست میکردن نه که برن مثل مهمون بشینن اون جگرسوخته ازشون پذیرایی کنه.

بستگی به شخصیتش داره،،اگر بشناسیش میتونی تصمیم بگیری زیاد سر بزنی یا نه

اگر گفته نتونسم درست گریه کنم پس تنهاش بزار یکم ولی در حد پیام کوتاه باشه احوالش بگیری بد نیس

یه مدت بگذره تنها باشه بعد بیشتر دور و برش باش،،هرموقع احساس کردی دوس داره ناراحتی کنه با ناراحتیش کنار بیا و همراهی کن

سعی نکن زیادی الکی آرومش کنی

اگه واقعا قصدشون همدردی با فرد داغدیده بود باید ظرفاشم میشستن خونه اش رو هم جارو میزدن کارهاش رو میک ...

ببین یه فلسفه ای پشت این کار هست، شاید بی رحمی به نظر بیاد ولی این طوری داغدیده زودتر به زندگی عادی برمیگرده و فکرش پرت میشه