2777
2789
عنوان

آبجیم بهم گفت میخوای جلوی شوهرم آرایش کنیی

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 20 پست
نه بابا پسر خیلی خاکی و خوبیه

پس کمبود اعتماد ب نفس داره عزیزم ب دل نگیر 

هروق اینجوری شد بگو تو همین حالاشم از من خوشگلتری خواهری اینجوری هم حس اعتماد بهش میدی هم اون خالش بهتر میشه چون تازه ازدواج کرده حساس شده .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه‌ی مامان بابای اسی بودن

خب نگفته که واسه شوهرم 

فقط بهش گفته همین امشب که من آرایش نمیکنم تو داری آرایش میکنی.

به نظرم اصلا چیز خاصی نگفته باید با شوخی خنده رد می‌شده استارتر

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

خب نگفته که واسه شوهرم فقط بهش گفته همین امشب که من آرایش نمیکنم تو داری آرایش میکنی.به نظرم اصلا چی ...

اخه خیلی جدی و شاکی گفت

یعنی من آرایش ندارم تو هم حق نداری جلوی امیر آرایش داشته باشی

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

خب خواهرت نمیتونه بگه تو آرایش نکنی .. این حقته و فقط به خودت مربوطه ... ایشون اگه می‌ترسه باید اول یه فکری به حال شوهرش بکنه که چشمش به بقیه نباشه 

حالا شما که میگی شوهرش آدم خوبیه ... پس دیگه مشکلی نیست

🪷Passo per passo verso il sogno🪷 

اخه خیلی جدی و شاکی گفتیعنی من آرایش ندارم تو هم حق نداری جلوی امیر آرایش داشته باشی

گلی ناراحت نشی ولی حس میکنم این برداشت شما بوده

خواهران چون بیست و چهار ساعت نمیتونه آرایش کنه به شما همچین تیکه ای انداخته ، شما باید میخندیدی و اهمیت نمی‌دادی

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎