2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوالات رو باید با اب طلا نوشت بَنر کرد زد به خیابون های شهرموافقم موافقمباورت میشه عشقم با دوستم اوک ...

عزیزممم💔

اون کاربریم تعلیق شد. کاربر جدید نیستم از سال ۹۹ اینجام🥲

کف کردم خدایی

زن دیدم فرشته بوده زندگی یه مرد رو جمع کرده زنم دیدم زندکی رو نابود کرده ولی در هر صورت من احترام میزارم به زن ها چون مادر خودم یک زن بوده ولی متاسفانه در دختر ها باب شده بیان بگن کل مرد های جهان بد هستن . مگه پدر ندارن ؟ چرا اینجور حرف میزنن بخدا خوب نیست زشته

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

تا موقعی که همه رو یکی بدونید این جامعه ی خراب شده درست نمیشه . من خودم بهم خیانت شد بعد از فوت مادر ...

همتوون همین هستید. طرفداری نکن

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

درسته وقتی بفهمن اون شخص دوسشون داره دیگه تلاشی براش ندارن

احسنت 

من نمیدونم چرا دختر های ما این قبول ندارند وبا همه بی مهری و خیانت های که از طرف این رابطه ها می بنند باز بر این رابطه پا فشاری می کنند وقتی رابطه بین دو جنس مخالف بر قرار میشه ۹۰ درصد جنس مونث دل بسته وعاشق جنس مذکر میشه اما متاسفانه جنس مذکر فقط فقط فقط به فکر بر طرف کردن نیاز جنسی خود از طرف اون هست 

همتوون همین هستید. طرفداری نکن

شما زنا هم همتون همینید پس

تا موقعی جنگ جنسیتی راه بندازید چیزی به اسم احترام بهتون نمیخوره

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

سوالات رو باید با اب طلا نوشت بَنر کرد زد به خیابون های شهرموافقم موافقمباورت میشه عشقم با دوستم اوک ...

درکت میکنم. خدا لعنتشون کنه بسپارشون ب خدا💔

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

احسنت من نمیدونم چرا دختر های ما این قبول ندارند وبا همه بی مهری و خیانت های که از طرف این رابطه ها ...

عزیز نیاز جنسی دو طرفه ست

تا وقتی شما طرز فکرت این باشه که ابزار جنسی هستن خانم ها و این عمل سواستفاده ست وضعیت همینه

چون دخترا فک میکنن باخت دادن ازشون استفاده شده درصورتیکه اینطور نیست، چندتا آقا دیدین که بگه خانمی منو برای نیاز جنسی فقط میخواست و ازم سواستفاده میکرد؟ 

شما زنا هم همتون همینید پستا موقعی جنگ جنسیتی راه بندازید چیزی به اسم احترام بهتون نمیخوره

برادر من شما تازه گفتید همه رو یکی ندونید چقدر سریع حرفتون پس گرفتید من چون دور برم از مردها جز خیانت چیزی ندیدم برام سخت هست قبول کردن مرد پاک دامن امیدوارم باشه چنین چیزی اما ما ندیدم البته فقط مرده مقصر نیستند وقتی یک مرد خیانت میکنه با جنس مخالف خودش وارد یک رابطه جدید میشه پس هر دو مقصر هستند ولی قبول کنید زن ها از مردها وفادار تر هستند