2777
2789

تا موقعی که همه رو یکی بدونید این جامعه ی خراب شده درست نمیشه . من خودم بهم خیانت شد بعد از فوت مادرم ولم کرد رفت حالا بیام همه ی دختر ها رو‌بد بدونم ؟؟

جمع کنید تو رو خدا

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

تا موقعی که همه رو یکی بدونید این جامعه ی خراب شده درست نمیشه . من خودم بهم خیانت شد بعد از فوت مادر ...

ولی مردا همشون یکین باور کن

اون کاربریم تعلیق شد. کاربر جدید نیستم از سال ۹۹ اینجام🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی مردا همشون یکین باور کن

درسته پس پدر و برادر شما هم عین کل مردا

و زن ها همشون یکی هستن

متاسفم برای طرز قکرتون

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

درسته پس پدر و برادر شما هم عین کل مرداو زن ها همشون یکی هستنمتاسفم برای طرز قکرتون

ببین برادر ما خودمون تجربشو داشتیم. نمیگیم همه مردا اینجورن. اما خیلی کم مرد باوفا پیدا میشه

اون کاربریم تعلیق شد. کاربر جدید نیستم از سال ۹۹ اینجام🥲

تا موقعی که همه رو یکی بدونید این جامعه ی خراب شده درست نمیشه . من خودم بهم خیانت شد بعد از فوت مادر ...

اقای محترم من نگفتم همتون اینطورید. ولی خیلی کمن مردایی ک خیانت نمیکنن

اقای محترم من نگفتم همتون اینطورید. ولی خیلی کمن مردایی ک خیانت نمیکنن

من خودم از مردی که خیانت میکنه حالم بهم میخوره

ایا شما هم از زن و دختری که هوله و تو رابطه هاش با داداشیش و بقیه پسرا به رلش خیانت میکنه حالتون بهم میخوره ؟

سوالات رو باید با اب طلا نوشت بَنر کرد زد به خیابون های شهر

موافقم موافقم

باورت میشه عشقم با دوستم اوکی شده خدایاااااا خوبه اون میگفت که نمیتونه وارد رابطه احساسی بشه💔

کودکان بهزیستی حق زندگی دارند و آنها سزاور چنین حقی هستند به امید روزی که دیگر در بهزیستی کودکی نباشد💔🥲🌻 دقایقی در زندگی هست که دلت برای کسی آن قدر تنگ می شود که می خواهی او را از رویاهایت بیرون بکشیو در دنیای واقعی بغلش کنی... 🫂🫂💔
بفرما گل

ممنون

نظر شخصی خودم رو میگم

نوع تربیت و زیست و فرهنگی که توش رشد میکنن تاثیر زیادی داره توی رفتار فردی

یه اثر هنری که خلق میشه براش وقت زیادی گذاشته شده اما اونی موندگار میشه و بصورت جهانی به نمایش گذاشته میشه که براش تلاش بیشتری شده

شما رابطه رو هم اثر هنری در نظر بگیر و آقا رو هنرمند هرچی بیشتر تلاش کنن برای حفظ و بهبود کیفیت رابطه موندگار تر میشه

بنا به احساسات و روحیاتی که دارن، اما خانم ها وقتی علاقمند میشن بیشتر فداکار میشن بعضا خودشونو فراموش میکنن حتی این اولین قدم به سمت نابودی اون رابطه ست