2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو سری خور؟انسان محترم ‌و خوب

عزیزم این دیگه بیشتر از حد خوبی میکنه دارن ازش سو استفاده میکنن، خوبی که از حد بگذرد نادان هیچ عاقل هم خیال بد می‌کنه مثل خانواده اینا 

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁

عزیزم این دیگه بیشتر از حد خوبی میکنه دارن ازش سو استفاده میکنن، خوبی که از حد بگذرد نادان هیچ عاقل ...

ایراد از اون خانم نیست که سیرت خوبی داره

اطرافیان خوبی نداشته و جامع جای مناسبی براش نیست و آسیب می‌بینه

بهتر پیش مشاور بره که بتونه بیشتر از خودش مراقبت کنه مخصوصا الان که مادر شده رو تربیت فرزندش تاثیر میزاره

ایراد از اون خانم نیست که سیرت خوبی دارهاطرافیان خوبی نداشته و جامع جای مناسبی براش نیست و آسیب می‌ب ...

آره دیگه من می‌دونم آدم خوبیه ولی خودت زنی می‌دونی زنی ك مظلوم باشه حقشو میگیرن، نه تنها زن کلا فارغ از جنسیت باید تو این زمونه گرگ باشی..

مهم اینه تو دختر خواهرشوهر خوبی هستی معلومه😄😘

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
آره دیگه من می‌دونم آدم خوبیه ولی خودت زنی می‌دونی زنی ك مظلوم باشه حقشو میگیرن، نه تنها زن کلا فارغ ...

گرگ با زیرک و با سیاست فرق داره حالا

اما ایشونو کمک کنین بره پیش مشاور قطعا مشکلاتی داره عدم اعتماد بنفس و عزت نفس پایین قدرت نه گفتن نداره ممکن ناشی از کودکی باشه 

گرگ با زیرک و با سیاست فرق داره حالااما ایشونو کمک کنین بره پیش مشاور قطعا مشکلاتی داره عدم اعتماد ب ...

عزیزم اینجا داریم عامیانه صحبت میکنیم مبحث علمی باشه ما هم بلدیم فرق اینا رو..

چی بگم والا هیشکی نیست بهش بگه شوهرش همینجوریش آدمو قورت میده چه برسه بخوای زنشو از خواب غفلت بیدار کنی