2777
2789
متوجه نشدم

میکم انسانی خوندی ، الان نمیتونی کنکور تجربی بدی چون سوابق تحصیلی توش اثر داره پس باید دیپلم تجربی بگیری یعنی امتحانات نهایی یازدهم و دوازدهم بدی تا سوابق تحصیلی برات ثبت بشه بعدش بتونی کنکور تجربی بدی ، درغیر اینصورت نمیشه با دیپلم انسانی کنکور تجربی بدی 

اصن من سال نهم تموم کردم واس انتخاب رشته من تجربی نیوردممیذارن اصن بخونمش؟😅رشتشو نیوردم ک رفتم انسا ...

میتونی تغییر  رشته بدی و باید ترمیم معدل کنی 

ک چون انسانی بودی باید امتحانی نهایی همه دروس تجربی رو ثبت نام کنی و شرکت کنی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چ لزومی داره ۲ بار دانشگاه رفتن دولتی و آزاد؟جای هزینه آزاد میتونستی کار آزاد یاد بگیری

نه من تغییر رشته دادم رشته اولم غیرانتفاعی بود 

دوباره که خوندم دولتی قبول شدم و تو همون دولتی استعداد درخشان شدم ارشد رو هم همونجا بدون کنکور قبول شدم 

هیچی فقط ارزونتره

در نهایت برای موفقیت باید زحمت کشید حالا میخوای دانشگاه ازاد باشی یا بهترین دانشگاه دولتی!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
شهریه ندارهمدرکش معتبر ترهاستخدامت راحتتره

شما تجربه کاریت خوب باشه مهم نیست مدرکت از کجاست مهم اینه کار بلد باشی!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
چکار میتونم کنم؟ مجبورم

خودت میدونی ، ولی باید امتحانات نهایی تجربی هر سه سال بدی بعد باید خوب هم بدی چون خیلی تاثیر داره درسای تجربی هم سخته واقعا اگه واقعا مطمنی میتونی برو وگرنه بنظرم از رشته های دانشگاهی انسانی که خوب هستن ادامه بده ، تو حوزه چیزی که شما گفتی علاقه داری میتونی بری روانشناسی که یکم نزدیکه بعدم ارشد روانشناسی بالینی 

ینی چون رشته تجربیو نیوردم ک بخونمش نمیشه دیپلم تجربی بگیرم؟

چرا تجربی رو میتونی دیپلم‌مجدد بگیری ولی خیلی طولانیه سه سالو بخونی اگر علاقه قلبی داری ک شروع کن 

دانشجوی پزشکی 🩺

ینی انسانی سریع تر مدرکش میگیرم؟

تجربی‌ فیزیک شیمی اشم مسئله های سخت داره من از انسانی نمیدونم ولی من پدرم دراومد تو تحربی بلید ساعت مطالعه بالا بخونی فقط بخونی اگ علاقه داری بیا ولی دو سال حداقل طول میکشه تا برا دهم یازدهم دوازدهم سابقه ایجاد کنی

دانشجوی پزشکی 🩺