2777
2789
وا طفلی گناه داره این چه کاریه

همچین میگی گناه داره انگاردارم دخترم به سلابه میکشم بچه ۳ماهه مگه کاری داره جز شیرخوردن 😐

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم 10ساله بودم برادرم دنیااومد همه کاراشومیکردم تا برادرم دوساله شد خواهرم دنیااومد مامانم همیشه می ...

اره الان شمایه جورایی  مامان دومشونی😄😄

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
اره الان شمایه جورایی مامان دومشونی😄😄

اره دیگه الانم تاداداشم چیزی بگه میگم من بزرگت کردم ترو خشکت کردم😁😅

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
اره دیگه الانم تاداداشم چیزی بگه میگم من بزرگت کردم ترو خشکت کردم😁😅

😂😂😂