2777
2789

قبلا هم محبت میکردا ولی نه انقدررر زیاد الان زبانی خیلی خیلی بیشتر شده میگه دوست داشتنی تر شدی ...از لحاظ اینکه بگید مشکوکه.‌‌‌... جایی نمیره بدون ما هروقت زنگ بزنم سرکاره محیط کارش هم زن نیست گوشیشم من ۲۴ چک میکنم و تاحالا چیز مشکوکی ندیدم ....ولی خب مگ میشه آدم یهو اینطوری بشه 

سلام

شما که هیچوقت از همسرتون چیزی ندیدن چرا الان تاپیکی می‌زنید که بقیه یه چیز بی ربط بگن و ذهنتون درگیر بشه؟ قفل کنید و خدا رو شکر کنید محبت شوهرتون بیشتر شده.

سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم بتونم در حد یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا فقط برای مشورت درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. دوست عزیزم اگر برای همفکری پیام دادی، نظرم رو صریح دادم ناراحت نشو، قصدم کمکه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون عجیب نیست،شما عجیبی ۲۴ ساعت گوشیشو‌چک میکنی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔