2777
2789
عنوان

دختری که لاغر باشه کیس ازدواج پسرا نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1565 بازدید | 116 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این حرفارو نزنم ک میخندن؟ خب خودمم اینایی ک گفتی رو میدونستم ولی ما میخوایم وزن اضافه کنیم حالا با ه ...

وای قربونت چقدر حق گفتی 

من همیشه خدا مثل زنای حامله ام حالت تهوع دارم دو تا قاشق اضافه بخورم چه برسه غذای تکراری 

ما مشکلمون بدغذا بودنه نه چیزای دیگه 

مثلاً من از خورشت و برنج متنفرم چیزای سرخ شده دوست دارم اونم دو سه لقمه بزور بخورم 

فکر کن بهم بگن تخم مرغ آب پز بخور روزی ده تا عمرا بتونم قورت بدم

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

من متاسفانه مورد اینجوری دو تا داشتم هر دو هم خاستگاری سنتی بودن هر دو هم خوب بودن اولش خوششون اومده بود اما خونه اومدن چادر نداشتم هر دو نه گفتن یکیش مستقیم به مامانم گفته بود دخترت لاغره اون یکی هم به خودم پیام داد گفت من استایل برام مهمه شما سایز فلان نیستی برام مهم  هست

متاسفانه خیلی خیلی ناراحت کننده ان اما واقعا هستن دید جامعه و مردا اکثرا جن سیه و همشم تاثیر اینستا و اینترنت و اینا هست همه چی راحت شده

متوجه نمیشم منظورت چیه. دسته بندی کردن تو امر ازدواج مسخره اس. عشق فراتر از این چیزاس. بله تو ازدواج ...

تو دوستی هم پسر میگرده گلچین میکنه🤣🤣🤣 و استارتر در جوابت باید بگم که یه پسر خیلی پولدار و موفق اطرافم هست که با دانشجوی تخصص ازدواج کرده دختر خیلی خیلی ریزه میزه ست  بنظر من بدن زن لاغر هم باشه برامدگی و زیبایی رو داره

#غزه

من متاسفانه مورد اینجوری دو تا داشتم هر دو هم خاستگاری سنتی بودن هر دو هم خوب بودن اولش خوششون اومده ...

ولی در کل خیلی خنده داره نه؟ چون میتونی بعدا چاق بشی اخه چه معیار مزخرفی بهتر که کسایی که اینقدر ‌جنسی نگاه میکنن ازت دور بشن خدا دوستت داشته

#غزه

وای قربونت چقدر حق گفتی من همیشه خدا مثل زنای حامله ام حالت تهوع دارم دو تا قاشق اضافه بخورم چه برسه ...

دقیقا منم همینم خییلی بد غذا و بی اشتهام حالا رفتم باشگاه هر روز باید تخم مرغ ابپز بعد تمرین میخوردم تازه مرغم هست ولی من تخم مرغ ابپز بیشتر دوس داشتم تازه با اینکه دوس داشتم بعد ی ماه دیگه حالم از هر چی تخم مرغ ابپزه ب هم میخورد حالت تهوع میگرفتم😂 موزم بعد تمرین میخوردم اون باز خوب بود خب وقتی ادم دیگه نمیتونه این پروتئینیارو بخوره چجوری میخواد حجم بگیره بعد تمرین سنگینم بت میده اگه نخوری بدتر لاغر میشی

والا من خودم اسکینی ام و ۴٠ کیلیوام.. از خودم هم خیلی خیلی راضیم.. چرا باید پسر مردم برا من مهم باشه؟ مگه برای اون زندگی میکنم؟  به کتفم که مردای ایرانی لاغر دوست ندارن.. 

دقیقا منم همینم خییلی بد غذا و بی اشتهام حالا رفتم باشگاه هر روز باید تخم مرغ ابپز بعد تمرین میخوردم ...

حالا اشتهات هم باز شده بود اصلا؟ من فقط با قرص اشتهام باز میشه در حالت عادی اصلا نمیفهمم گشنگی یعنی چی😐

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁