2777
2789
عنوان

مادرشوهرتون زنگ میزنه بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 24 پست

همون اون کم زنگ میزنه هم من حقیقتش ناراحتم ازش الان سه هفتس نرفتم اونجا شوهرم صبح زود رفت خودش گفت نیاین بچه درس داره بزار درساشو بخونه اصلا مادرشوهرم براش مهم نیست حتی زنگ بزنه ب من گله کنه چرا نیومدین یا دلم برا دخترت تنگ شده کلا ادم مرخرفیه مادرشوهرم خودم رفتم که رفتم نرم ی پیام نمیده چرا نیومدین 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب دیده فقط اون زنگ میزنه شما نمیزنی کمش کرده 

روال خودت رو برو اگر دوست داری زنگ بزن و رفت و امد کن 

من همسرم یک روز در میون زنگ میزنه اما من مناسبتی چیزی باشه گوشی میگیرم دیگه از اول روال همین بود 

فعلا امضا ندارم

منم قبلا میزد حتی نمیرفتیمذمیگفت  پ کجایین 

ولی بالای ۱سال هست ک اصلاااا

فقط و فقط با عروس بزرگه در ارتباطه

ب ما میکه بلدنیستم زنگ بزنم ولی شماره عروس بزرگه مرتب تو تماساش هست

ب نظرم ی مدت ادامه بده دیدی خبری نشد شما هم نزن

اون سری که من زدم اصلا نگفت حتی بیاین خونمون من خودم گفتم! اینسری هم اینطوری ... نمیدونم چشه یدفعه ا ...

پریود مغزی شده

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

نزدیکیم ولی از اول زنگ نمیزدن

پسرم ک بدنیا اومد چن باری زنگ زدن اوایلش

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
خب دیده فقط اون زنگ میزنه شما نمیزنی کمش کرده روال خودت رو برو اگر دوست داری زنگ بزن و رفت و امد کن ...

منم زنگ‌ میزدم، یا خب سری پیش که من زدم اینسری رو اون میزد ... اون روزا که عمل کرده بود یا هر روز میرفتم یا اگر هم یه روز نمی‌رفتم زنگ میزدم حالشو میپرسبدم 

اما انگار دستم نمک نداشت